Detektor Kualitas Udara In-duct

  • Industry-leading Air testing Equipment In-Duct Air Quality Detector Multi-sensors PMD Series

    Peralatan Pengujian Udara In-Duct Detektor Kualitas Udara Multi-sensor Seri PMD

    Desain profesional lan manufaktur produk IAQ luwih saka 14 taun, ekspor jangka panjang menyang pasar global kanthi kinerja sing kuat dijamin
    Modul sensor tliti dhuwur komersial sing dibangun, kanthi teknologi eksklusif, aplikasi stabil lan dipercaya jangka panjang
    Nihan kelas industri lan struktur kanggo gawe marem lingkungan beda.Filter bolong sing bisa dicopot supaya gampang diresiki lan digunakake maneh
    Desain inlet lan outlet tabung Pitot, tinimbang pompa udara kanggo panggunaan umur dawa
    Ngatur kacepetan penggemar kanthi otomatis kanggo njamin volume hawa konstan
    Nyedhiyani macem-macem antarmuka komunikasi kanggo milih lan nyambungake platform lunak ngawasi lan analisis, kanggo panyimpenan data, analisis lan comparison
    Pilihan loro sumber daya, luwih trep kanggo instalasi
    Sertifikat RESET
    CE-Persetujuan