Pengontrol CO2

  • Plug and Play CO2 Controller for Small Greenhouses

    Plug lan Play CO2 Controller kanggo griya ijo cilik

    Tingkat CO2 deteksi wektu nyata kanthi jinis pemasangan tembok
    Modul CO2 inframerah NDIR ing njero kanthi papat deteksi CO2 sing bisa dipilih.
    Sensor CO2 duwe Algoritma Self-Calibration lan umure luwih saka 10 taun
    Enem lampu indikator kanggo nunjukake enem kisaran CO 2
    Kabel Plug&Play opsional sing disambungake karo generator CO2 (standar Amerika)
    Gampang dipasang kanthi krenjang dipasang ing tembok
    100~230 Volt sumber daya karo adaptor daya
    Output on/off kanthi relay 6A kanggo ngontrol generator, papat tingkat CO2 sing bisa dipilih kanggo switch relay kanthi rong jumper

  • TKG-CO2-1010D-PP Leading Manufacturer for  Plug-and-Play CO2 Controller for control the CO2 concentration in greenhouses or mushrooms

    TKG-CO2-1010D-PP Produsen Utama kanggo Pengontrol CO2 Plug-and-Play kanggo ngontrol konsentrasi CO2 ing omah kaca utawa jamur

    Desain kanggo ngontrol konsentrasi CO 2 ing omah kaca utawa jamur
    Sensor CO 2 inframerah NDIR ing njero kanthi Kalibrasi Mandhiri lan umure luwih saka 10 taun.
    Tipe plug & play, gampang banget kanggo nyambungake daya lan penggemar utawa generator CO 2.
    100VAC ~ 240VAC sumber daya karo plug daya Eropah utawa Amérika lan konektor daya.
    A maks.8A output kontak garing relay
    Ing njero sensor fotosensitif kanggo mode kerja awan / wengi ganti otomatis
    Filter sing bisa diganti ing probe lan dawa probe sing bisa diperpanjang.
    Desain tombol trep lan luwih gampang kanggo operasi.
    Sensor eksternal pamisah opsional kanthi kabel 2 meter
    CE-Persetujuan

  • VAV Room Controller by Both CO2 and Temperature, Manufacture of Professional CO2 Meters

    Pengontrol Kamar VAV kanthi CO2 lan Suhu, Pabrikan Meter CO2 Profesional

    Desain kanggo wektu nyata ngukur ambiance karbon dioksida lan suhu.
    Sensor CO2 inframerah NDIR ing njero karo Kalibrasi Mandiri khusus.Iki nggawe pangukuran CO2 luwih akurat lan luwih dipercaya.
    Nganti 10 taun umur sensor CO2
    Nyedhiyani loro analog linear utawa PID ouput kanggo CO2 & temp.
    3 mode bisa dipilih kanggo suhu.kontrol, linear utawa PID utawa mode Nilai fix
    2 mode bisa dipilih kanggo kontrol CO2, linear utawa mode PID
    Pangguna pungkasan bisa gampang nyetel setpoint kanthi tombol
    LED 3-werna nuduhake telung kisaran tingkat CO2
    Layar OLED nampilake pangukuran CO2/Temp
    Antarmuka komunikasi RS485 kanthi protokol Modbus utawa BACnet
    Sumber daya 24VAC/VDC
    CE-persetujuan