Sensor CO / Pemancar

  • Carbon Monoxide Sensor Transmitter

    Pemancar Sensor Karbon Monoksida

    Nyata wektu ndeteksi lan ngirim ambiance tingkat karbon monoksida
    Nganti umur luwih saka limang taun
    1x output analog kanggo pangukuran linear
    Antarmuka Modbus RS485
    Kinerja paling dhuwur kanthi rega paling murah
    F2000TSM-CO-C101 dirancang khusus kanggo ndeteksi lan ngirim tingkat karbon monoksida ing parkir mobil sing ditutup utawa semi-tertutup lan kanggo ngatur lingkungan miturut pangukuran karbon monoksida.Iki dirancang kanggo instalasi sing gampang lan pangopènan minimal sajrone operasi.