Thermostat Pemanasan Lantai

  • Heating Thermostat with 7 days program a week, Factory provider

    Pemanasan Termostat kanthi program 7 dina seminggu, panyedhiya Pabrik

    Wis diprogram kanggo penak.Rong mode program: Program seminggu 7 dina nganti patang wektu lan suhu saben dina utawa program seminggu 7 dina nganti rong periode nguripake / mateni saben dina.Iki kudu cocog karo gaya urip lan nggawe suasana kamar sampeyan nyaman.
    Desain khusus modifikasi suhu pindho ngindhari pangukuran sing kena pengaruh saka pemanasan ing njero, Nyedhiyakake kontrol suhu sing akurat.
    Sensor internal lan eksternal kasedhiya kanggo ngontrol suhu kamar lan nyetel watesan suhu lantai sing paling dhuwur
    Pilihan antarmuka komunikasi RS485a
    Mode preian ndadekake suhu ngirit sajrone preian prasetel