Termostat VAV

  • VAV Room Controller HVAC Thermostat with analog output and 2-stage heater control output

    VAV Room Controller HVAC Thermostat karo output analog lan output kontrol pemanas 2-tataran

    Dirancang kanggo ngontrol suhu kamar kanggo terminal VAV karo 1X0 ~ 10 VDC output kanggo cooling / dadi panas utawa 2X0 ~ 10 VDC output kanggo cooling lan panas damper.Uga siji utawa loro output relay kanggo ngontrol siji utawa rong tahapan aux listrik.pemanas.
    LCD bisa nampilake status apa kayata suhu kamar, titik nyetel, output analog, etc. Ndadekake maca lan operasi gampang lan akurat.
    Kabeh model nduweni tombol setelan sing ramah pangguna
    Persiyapan canggih sing cerdas lan cukup ndadekake termostat digunakake ing kabeh
    Nganti rong tahap listrik aux.kontrol mesin ingkang ndamel benter ndadekake kontrol suhu luwih akurat lan energi-irit.
    Pangaturan titik set gedhe, mini.lan max.watesan suhu sing wis disetel dening pangguna pungkasan
    Proteksi suhu rendah
    derajat Celsius utawa Fahrenheit bisa dipilih
    Mode cooling / pemanasan otomatis ganti utawa ngalih manual sing bisa dipilih
    Opsi Timer 12 Jam bisa prasetel 0.5 ~ 12 jam kanggo mateni termostat kanthi otomatis
    Struktur rong bagean lan blok terminal kabel cepet nggawe gampang dipasang.
    Infrared Remote Control (opsional)
    Lampu latar biru (opsional)
    Antarmuka komunikasi Modbus opsional