Kontrol Ozon

  • Hot sale Ozone Monitor and Controller with excellent performance O3 Gas Sensor, optional LCD display

    Hot sale Ozon Monitor lan Controller karo kinerja banget O3 Gas Sensor, tampilan LCD opsional

    Deteksi wektu nyata lan ngawasi tingkat ozon suasana
    Sensor ozon elektrokimia ing njero
    Prasetel titik weker rong tahap kanggo pangukuran ozon
    Weker buzzer lan indikasi LCD lampu latar 3 warna
    Nyedhiyakake 2x output kontak garing relay lan 1x output analog
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485
    Kinerja sing luwih dhuwur kanthi rega sing luwih murah

  • Air Ozone Detector with Control output, Manufacture of Gas Meters

    Detektor Ozon Udara kanthi output Kontrol, Pabrikan Meter Gas

    Ndeteksi lan ngawasi tingkat ozon suasana nyata
    Sensor ozon elektrokimia ing njero, kanthi kompensasi suhu.
    Pemantauan kelembapan opsional.
    Buzzle weker kasedhiya utawa mateni
    Desain modul sensor ozon, gampang diganti.
    Tampilan OLED opsional kanthi tombol operasi.
    Siji output relay kanggo ngontrol generator ozon utawa ventilator, kanthi rong cara kontrol lan pilihan setpoints.
    Siji output analog kanggo nilai pangukuran ozon.
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485.
    Sumber daya 24VAC/VDC

  • WiFi Ozone Gas Monitor, high quality O3 Detection

    WiFi Ozon Gas Monitor, Deteksi O3 kualitas dhuwur

    Nyata-wektu ndeteksi Ozon ing ambiance lan njero ruangan
    Pemasangan tembok, antarmuka komunikasi WIFI, port serial Modbus RS485 ekspansi
    Sensor ozon elektrokimia ing njero, kanthi kompensasi suhu lan kelembapan
    Desain modular sensor ozon, gampang diganti
    Tampilan OLED opsional
    24VDC / VAC utawa 100 ~ 230VAC sumber daya
    Nyedhiyakake krenjang pemasangan tembok