Termostat Digital Kab

  • VAV Room Controller HVAC Thermostat with analog output and 2-stage heater control output

    VAV Room Controller HVAC Thermostat karo output analog lan output kontrol pemanas 2-tataran

    Dirancang kanggo ngontrol suhu kamar kanggo terminal VAV karo 1X0 ~ 10 VDC output kanggo cooling / dadi panas utawa 2X0 ~ 10 VDC output kanggo cooling lan panas damper.Uga siji utawa loro output relay kanggo ngontrol siji utawa rong tahapan aux listrik.pemanas.
    LCD bisa nampilake status apa kayata suhu kamar, titik nyetel, output analog, etc. Ndadekake maca lan operasi gampang lan akurat.
    Kabeh model nduweni tombol setelan sing ramah pangguna
    Persiyapan canggih sing cerdas lan cukup ndadekake termostat digunakake ing kabeh
    Nganti rong tahap listrik aux.kontrol mesin ingkang ndamel benter ndadekake kontrol suhu luwih akurat lan energi-irit.
    Pangaturan titik set gedhe, mini.lan max.watesan suhu sing wis disetel dening pangguna pungkasan
    Proteksi suhu rendah
    derajat Celsius utawa Fahrenheit bisa dipilih
    Mode cooling / pemanasan otomatis ganti utawa ngalih manual sing bisa dipilih
    Opsi Timer 12 Jam bisa prasetel 0.5 ~ 12 jam kanggo mateni termostat kanthi otomatis
    Struktur rong bagean lan blok terminal kabel cepet nggawe gampang dipasang.
    Infrared Remote Control (opsional)
    Lampu latar biru (opsional)
    Antarmuka komunikasi Modbus opsional

  • Heating Thermostat with 7 days program a week, Factory provider

    Pemanasan Termostat kanthi program 7 dina seminggu, panyedhiya Pabrik

    Wis diprogram kanggo penak.Rong mode program: Program seminggu 7 dina nganti patang wektu lan suhu saben dina utawa program seminggu 7 dina nganti rong periode nguripake / mateni saben dina.Iki kudu cocog karo gaya urip lan nggawe suasana kamar sampeyan nyaman.
    Desain khusus modifikasi suhu pindho ngindhari pangukuran sing kena pengaruh saka pemanasan ing njero, Nyedhiyakake kontrol suhu sing akurat.
    Sensor internal lan eksternal kasedhiya kanggo ngontrol suhu kamar lan nyetel watesan suhu lantai sing paling dhuwur
    Pilihan antarmuka komunikasi RS485a
    Mode preian ndadekake suhu ngirit sajrone preian prasetel

  • AC Room Thermostat with BAC net communication , 1 or 2-stage Heating and Cooling Control

    AC Kamar Thermostat karo BAC komunikasi net, 1 utawa 2-tataran Pemanasan lan Cooling Control

    Biasane digunakake ing bangunan kanggo unit rooftop zona siji, sistem pamisah, pompa panas utawa sistem banyu panas / adhem.
    Dirancang kanggo nyedhiyakake kontrol suhu sing luar biasa kanggo peralatan pemanasan lan pendinginan siji & multistage sing dibutuhake kanggo manggon ing jaringan BACnet MS/TP.
    A statement PIC diwenehake supaya gampang dipetakan bali menyang antarmuka panganggo grafis.
    Konfigurasi dhewe / tingkat baud sing bisa diatur ngrasakake kahanan komunikasi jaringan MS/TP saiki lan cocog.
    BACnet PIC statement kasedhiya kanggo luwih nggampangake integrasi.
    Urutan kontrol sing wis dikonfigurasi lan paramèter sugih sing bisa dipilih kanggo ketemu paling aplikasi
    Kabeh persiyapan sing permanen dianakaké ing memori non-molah malih ing acara saka Gagal daya.
    Desain tutup tutup sing atraktif, tombol sing paling kerep digunakake dumunung ing pasuryan kanggo akses cepet lan gampang kanggo informasi.Papan tombol persiyapan dumunung ing interior kanggo ngilangi owah-owahan setelan sing ora disengaja.
    Layar LCD gedhe kanthi informasi sing cukup kanggo maca lan operasi sing cepet lan gampang.Kayata pangukuran lan setelan suhu, status kerja penggemar lan kompresor,
    Mbukak kunci lan timer etc.
    Kompresor otomatis proteksi siklus cendhak
    Operasi kipas otomatis utawa manual.
    Auto utawa manual ngganti panas / kelangan.
    Kalebu timer kanthi otomatis mateni
    Temperatur tampilan °F utawa °C
    Titik setel bisa dikunci / diwatesi sacara lokal utawa liwat jaringan
    Remot kontrol infra merah opsional
    Lampu latar LCD opsional

  • FCU Thermostat with BAC net  MS/TP, Factory Provider

    FCU Thermostat karo BAC net MS/TP, Pabrik Provider

    Biasane digunakake ing sistem AC FCU, kanthi kontrol penggemar 3-kacepetan lan siji utawa rong katup banyu
    Dirancang kanggo jaringan BACnet MS / TP kanthi pernyataan PIC supaya luwih gampang integrasi.
    A statement PIC diwenehake supaya gampang dipetakan bali menyang antarmuka panganggo grafis.
    Konfigurasi dhewe / tingkat baud sing bisa diatur ngrasakake kahanan komunikasi jaringan MS/TP saiki lan cocog.
    LCD nampilake status kerja kayata suhu kamar, set point, kacepetan penggemar, lsp. Nggawe maca lan operasi gampang lan akurat.
    Kabeh model nduweni tombol setelan sing ramah pangguna
    Range set point gedhe, min.lan max.watesan prasetel suhu dening pangguna pungkasan
    Proteksi suhu rendah
    derajat Celsius utawa Fahrenheit bisa dipilih
    Infrared Remote Control (opsional)
    Lampu latar biru (opsional)

  • Unique Dew Point Controller, Temperature and Humidity Detection and Control

    Pengontrol Titik Embun Unik, Deteksi lan Kontrol Suhu lan Kelembapan

    LCD backlit putih gedhe kanthi pesen sing cukup kanggo maca lan operasi sing cepet lan gampang.Kaya, suhu kamar sing dideteksi wektu nyata, kelembapan, lan suhu lan kelembapan kamar sing wis disetel, suhu titik embun sing diwilang, kahanan katup banyu, lsp.
    Output 2 utawa 3xon / mati kanggo ngontrol katup banyu / humidifier / dehumidifier kanthi kapisah.
    Loro mode kontrol sing bisa dipilih dening pangguna ing cooling kanggo ngontrol katup banyu.Siji mode dikontrol dening suhu kamar utawa kelembapan.Mode liyane dikontrol dening suhu lantai utawa kelembapan ruangan.
    Loro-lorone diferensial suhu lan diferensial asor bisa disetel kanggo njaga kontrol sing optimal kanggo sistem AC sing sumringah hidronik.
    Desain khusus input sinyal tekanan kanggo ngontrol katup banyu.
    Mode humidify utawa dehumidify bisa dipilih
    Kabeh setelan sing wis disetel bisa dieling-eling sanajan diuripake maneh sawise mati daya.
    Remot kontrol infra merah opsional.
    Antarmuka komunikasi RS485 opsional.