partikel

  • Particle PM2.5 Monitor Indoor air quality  factory provider

    Partikel PM2.5 Monitor panyedhiya pabrik kualitas udara Indoor

    Dibangun ing sensor saluran profesional kanthi metode sensing LED IR optik.Ngawasi wektu nyata konsentrasi PM2.5 njero ruangan.
    Dibangun ing suhu akurasi dhuwur & sensor RH, ngawasi suhu udara njero ruangan & RH.
    Nggunakake teknologi unik kanggo menehi ganti rugi, lan nganti sangang titik kalibrasi, kanggo njamin akurasi pangukuran G03-PM2.5 ing lingkungan sing beda-beda.
    LCD nampilake pangukuran wektu nyata lan nilai rata-rata obah PM2, uga pangukuran suhu lan RH wektu nyata.
    Desain khusus enem LCD backlit kanggo enem tingkat saka PM2.5, ing maca langsung lan cetha.
    sumber daya keamanan long-term: 5VDC karo adaptor daya
    Pilihan: antarmuka RS485 karo protokol Modbus
    Pangguna bisa ngerti banget konsentrasi PM2.5 njero ruangan, lan bisa kanthi gampang milih pembersih udara / pembersih udara.Ora mung ndeleng resik hawa njero ruangan sing efektif nanging uga nggunakake piranti pembersih udara sing cukup.