CO/Ozon/TVOC/Partikel

  • G09-CO Monitor wall mounting or desktop, China factory

    G09-CO Monitor tembok soyo tambah utawa desktop, pabrik China

    Ndeteksi lan ngawasi tingkat karbon monoksida kanthi nyata
    Titik weker rong tahap kanggo pangukuran karbon monoksida
    tampilan LCD opsional karo telung werna latar mburi
    Nyedhiyakake nganti 2x output kontak garing relay lan 1x output analog
    Antarmuka Modbus RS485
    Kinerja dhuwur kanthi akurasi lan umur sensor sing luwih dawa

  • Excellent Carbon Monoxide Controller with LCD display

    Kontrol Karbon Monoksida sing apik banget kanthi tampilan LCD

    Desain kanggo karbon monoksida udara deteksi wektu nyata.
    Kelembapan akurasi dhuwur lan deteksi suhu opsional
    Tampilan LCD karbon monoksida lan suhu opsional & pangukuran RH.
    Tombol cerdas kanggo operasi sing gampang
    Sensor CO elektrokimia sing apik banget kanthi wektu angkat luwih saka 3 taun ing panggunaan khas
    Sensor CO diganti
    Nyedhiyakake 1X output linear analog (0~10VDC/4~20mA dipilih) kanggo pangukuran
    Nyedhiyakake nganti rong output kontak garing sing dadi pengontrol setpoint
    RS485 Modbus/BACnet antarmuka opsional
    Sumber daya 24VAC/VDC
    CE-Persetujuan

  • Carbon Monoxide Detector Controller, Gas Detector Manufacture

    Pengontrol Detektor Karbon Monoksida, Pabrik Detektor Gas

    Ngawasi wektu nyata konsentrasi Karbon Monoksida ing udhara, Kanthi deteksi suhu opsional
    Desain struktur kelas industri kanggo omah, tenan lan awet
    Sensor Karbon Monoksida Jepang sing misuwur kanthi umur nganti 5 taun
    Modbus RTU utawa BACnet -MS/TP komunikasi opsional
    Tampilan OLED opsional
    LED telung werna nuduhake tingkat CO beda
    Buzzer weker kanggo setpoint
    Rentang CO sing beda bisa dipilih
    Jangkoan sensor nganti radius 30 meter tundhuk gerakan udara.
    1x 0-10V utawa 4-20mA analog output linear kanggo CO diukur Nilai
    Nyedhiyakake nganti rong output relay on/off
    Sumber daya 24VAC/VDC

  • Carbon Monoxide Sensor Transmitter

    Pemancar Sensor Karbon Monoksida

    Nyata wektu ndeteksi lan ngirim ambiance tingkat karbon monoksida
    Nganti umur luwih saka limang taun
    1x output analog kanggo pangukuran linear
    Antarmuka Modbus RS485
    Kinerja paling dhuwur kanthi rega paling murah
    F2000TSM-CO-C101 dirancang khusus kanggo ndeteksi lan ngirim tingkat karbon monoksida ing parkir mobil sing ditutup utawa semi-tertutup lan kanggo ngatur lingkungan miturut pangukuran karbon monoksida.Iki dirancang kanggo instalasi sing gampang lan pangopènan minimal sajrone operasi.

  • Hot sale Ozone Monitor and Controller with excellent performance O3 Gas Sensor, optional LCD display

    Hot sale Ozon Monitor lan Controller karo kinerja banget O3 Gas Sensor, tampilan LCD opsional

    Deteksi wektu nyata lan ngawasi tingkat ozon suasana
    Sensor ozon elektrokimia ing njero
    Prasetel titik weker rong tahap kanggo pangukuran ozon
    Weker buzzer lan indikasi LCD lampu latar 3 warna
    Nyedhiyakake 2x output kontak garing relay lan 1x output analog
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485
    Kinerja sing luwih dhuwur kanthi rega sing luwih murah

  • Air Ozone Detector with Control output, Manufacture of Gas Meters

    Detektor Ozon Udara kanthi output Kontrol, Pabrikan Meter Gas

    Ndeteksi lan ngawasi tingkat ozon suasana nyata
    Sensor ozon elektrokimia ing njero, kanthi kompensasi suhu.
    Pemantauan kelembapan opsional.
    Buzzle weker kasedhiya utawa mateni
    Desain modul sensor ozon, gampang diganti.
    Tampilan OLED opsional kanthi tombol operasi.
    Siji output relay kanggo ngontrol generator ozon utawa ventilator, kanthi rong cara kontrol lan pilihan setpoints.
    Siji output analog kanggo nilai pangukuran ozon.
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485.
    Sumber daya 24VAC/VDC

  • WiFi Ozone Gas Monitor, high quality O3 Detection

    WiFi Ozon Gas Monitor, Deteksi O3 kualitas dhuwur

    Nyata-wektu ndeteksi Ozon ing ambiance lan njero ruangan
    Pemasangan tembok, antarmuka komunikasi WIFI, port serial Modbus RS485 ekspansi
    Sensor ozon elektrokimia ing njero, kanthi kompensasi suhu lan kelembapan
    Desain modular sensor ozon, gampang diganti
    Tampilan OLED opsional
    24VDC / VAC utawa 100 ~ 230VAC sumber daya
    Nyedhiyakake krenjang pemasangan tembok

  • Room VOC Monitor, Low cost Air Quality Monitor, VOC sensor

    Monitor VOC Kamar, Monitor Kualitas Udara murah, sensor VOC

    Ngawasi kualitas udara kanthi wektu nyata
    Sensor gas campuran semikonduktor kanthi umur 5 taun
    Deteksi gas: asap rokok, VOC kayata formaldehida lan toluene, etanol, amonia, hidrogen sulfida, belerang dioksida lan gas mbebayani liyane
    Ngawasi suhu lan asor relatif Telung werna (ijo/oranye/abang) LCD backlit sing nuduhake kualitas udara ing optimal/sedheng/kurang
    Titik bebaya prasetel saka weker buzzer lan lampu latar
    Nyedhiyani siji output relay kanggo ngontrol ventilator Modbus RS485 komunikasi opsional
    Teknik kualitas lan penampilan elegan, pilihan sing paling apik kanggo omah lan kantor
    220VAC utawa 24VAC/VDC daya dipilih;adaptor daya kasedhiya;desktop lan tembok soyo tambah jinis kasedhiya
    Standar EU lan persetujuan CE

  • Room VOC Detector, Simple IAQ Sensor with 6 LED lights

    Detektor VOC Kamar, Sensor IAQ Sederhana kanthi 6 lampu LED

    Ndeteksi wektu nyata lan nunjukake Kualitas Udara Dalam Ruangan
    Sensitivitas dhuwur kanggo VOC lan macem-macem gas udara njero ruangan liyane
    5-7 taun urip
    Kompensasi suhu lan kelembapan
    Nyedhiyakake 1x 0~10VDC/4~20mA output linear kanggo pangukuran VOC
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485
    Nyedhiyakake output kontak garing 1x kanggo ngontrol ventilator
    Fitur 6 lampu indikator LED nuduhake tingkat IAQ sing beda
    Kinerja paling dhuwur kanthi rega paling murah

  • Particle PM2.5 Monitor Indoor air quality  factory provider

    Partikel PM2.5 Monitor panyedhiya pabrik kualitas udara Indoor

    Dibangun ing sensor saluran profesional kanthi metode sensing LED IR optik.Ngawasi wektu nyata konsentrasi PM2.5 njero ruangan.
    Dibangun ing suhu akurasi dhuwur & sensor RH, ngawasi suhu udara njero ruangan & RH.
    Nggunakake teknologi unik kanggo menehi ganti rugi, lan nganti sangang titik kalibrasi, kanggo njamin akurasi pangukuran G03-PM2.5 ing lingkungan sing beda-beda.
    LCD nampilake pangukuran wektu nyata lan nilai rata-rata obah PM2, uga pangukuran suhu lan RH wektu nyata.
    Desain khusus enem LCD backlit kanggo enem tingkat saka PM2.5, ing maca langsung lan cetha.
    sumber daya keamanan long-term: 5VDC karo adaptor daya
    Pilihan: antarmuka RS485 karo protokol Modbus
    Pangguna bisa ngerti banget konsentrasi PM2.5 njero ruangan, lan bisa kanthi gampang milih pembersih udara / pembersih udara.Ora mung ndeleng resik hawa njero ruangan sing efektif nanging uga nggunakake piranti pembersih udara sing cukup.