Babagan awake dhewe

Tongdy Sensing Technology Corporation

Mbantu sampeyan mbangun lan njaga lingkungan njero ruangan sing sehat

Pakaryan kita nggawe bedane kanggo mbantu nggawe kualitas udara njero ruangan sing sehat.Minangka salah sawijining perusahaan paling wiwitan ing China sing melu produk pemantauan kualitas udara, Tongdy tansah fokus ing pangembangan teknologi lan kemampuan desain sing kuwat ing monitor kualitas udara njero ruangan.

about (3)

Tentang Tongdy

Fokus ing deteksi lan kontrol kualitas udara sajrone 15 taun

Tujuan Kita

Kita ngembangake riset lan pangembangan kanggo entuk data kualitas udara sing akurat,
mbantu sampeyan ngerti lan nambah hawa sing sampeyan ambegan kanthi penilaian kuantitatif lan analisis data.

Kanggo nggayuh tujuan utama nggawe kualitas udara njero ruangan sing sehat, kita duwe komitmen kanggo entuk data sing nyata lan akurat lan ngembangake inovator generasi sabanjure ing teknologi lan teknik.

Tentang Tongdy

FOcus ing deteksi lan kontrol kualitas udara liwat15 taun

Tujuan Kita

Kita ngembangake riset lan pangembangan kanggo entuk data kualitas udara sing akurat,
mbantu sampeyan ngerti lan nambah hawa sing sampeyan ambegan kanthi penilaian kuantitatif lan analisis data.

Kanggo nggayuh tujuan utama nggawe kualitas udara njero ruangan sing sehat, kita duwe komitmen kanggo entuk data sing nyata lan akurat lan ngembangake inovator generasi sabanjure ing teknologi lan teknik.

Tanggung Jawab Sosial

Tongdy aktif ngembangake monitor kualitas udara lan fokus ing kualitas udara njero ruangan sing sehat, lan ngupayakake dadi model perusahaan sing apik banget.
Minangka warga perusahaan, Tongdy wis nyumbang kanggo usaha kesejahteraan umum kayata kerjo bareng karo perusahaan keuntungan umum, kaya WELL- organisasi utama ing donya sing fokus kanggo nyebarake wong-wong ing papan pisanan kanggo ngembangake budaya kesehatan global, utamane njelajah dampak kualitas udara njero ruangan. kesehatan masyarakat adhedhasar The WELL Building Standard™ .

About4
About1
about (2)
About3

about (4)

Sertifikat lan Kehormatan

g01
abou
about

Nilai Kita

Algoritma kalibrasi inovatif eksklusif

Teknologi proprietary, cara kalibrasi sing efektif kanggo ndhukung akurasi data sing luwih dhuwur ing lingkungan sing beda

Modul multi-sensor profesional sing unik

Modul multi-sensor khusus kanthi struktur aluminium cast sing disegel lan nganti enem sensor ing njero

Investasi R&D sing terus-terusan lan kontrol kualitas produk

Tongdy-diduweni, lan investasi ageng ing riset lan pangembangan kanggo mesthekake linuwih produk lan inovasi

Pemantauan data wektu nyata lan analisa data historis nambah lan ngoptimalake kualitas udara njero ruangan

Platform "MyTongdy" bakal mbantu sampeyan maca lan nganalisa data kualitas udara ing PC utawa APP seluler

Pakar data kualitas udara njero ruangan

Luwih saka 15 taun pengalaman kanggo kualitas udara njero ruangan, Tongdy nyedhiyakake data komersial sing akurat lan mbantu sampeyan nggawe keputusan sing didorong data sing ningkatake
lingkungan njero ruangan sing berpusat kesehatan

Riwayat Perusahaan

ico

2003 – Produk kontrol VAV lan sistem kontrol VAV kanggo HVAC

 
2003
2008

2008-Temp.&RH pemancar lan pengontrol, sensor lan monitor karbon dioksida, pengontrol CO2 kanggo AC, Sistem Ventilasi, omah kaca

 

2012-karbon monoksida, ozon, pemancar lan monitor TVOC, uga pengontrol, aplikasi ing sistem ventilasi, panyimpenan, disinfeksi lsp.

 
2012
2016

2016 - Monitor multi-sensor;bus lokal lan antarmuka komunikasi jaringan, partikel PM2.5 & PM10 monitor;

 

2017 - Nglumpukake data, dashboard lan platform analisis

 
2017
2018

2018 - monitor kualitas udara njero ruangan, Monitor kualitas udara ing saluran, Monitor kualitas udara ruangan, Monitor multi-sensor;kanthi antarmuka komunikasi RS485/ WiFi/Ethernet;

 

2021-Ingenious embedded type monitor kualitas udara njero ruangan, monitor multi-sensor disesuaikan, layanan data nganggo versi PC/ponsel/TV

 
2021