Pengontrol CO

  • G09-CO Monitor wall mounting or desktop, China factory

    G09-CO Monitor tembok soyo tambah utawa desktop, pabrik China

    Ndeteksi lan ngawasi tingkat karbon monoksida kanthi nyata
    Titik weker rong tahap kanggo pangukuran karbon monoksida
    tampilan LCD opsional karo telung werna latar mburi
    Nyedhiyakake nganti 2x output kontak garing relay lan 1x output analog
    Antarmuka Modbus RS485
    Kinerja dhuwur kanthi akurasi lan umur sensor sing luwih dawa

  • Excellent Carbon Monoxide Controller with LCD display

    Kontrol Karbon Monoksida sing apik banget kanthi tampilan LCD

    Desain kanggo karbon monoksida udara deteksi wektu nyata.
    Kelembapan akurasi dhuwur lan deteksi suhu opsional
    Tampilan LCD karbon monoksida lan suhu opsional & pangukuran RH.
    Tombol cerdas kanggo operasi sing gampang
    Sensor CO elektrokimia sing apik banget kanthi wektu angkat luwih saka 3 taun ing panggunaan khas
    Sensor CO diganti
    Nyedhiyakake 1X output linear analog (0~10VDC/4~20mA dipilih) kanggo pangukuran
    Nyedhiyakake nganti rong output kontak garing sing dadi pengontrol setpoint
    RS485 Modbus/BACnet antarmuka opsional
    Sumber daya 24VAC/VDC
    CE-Persetujuan

  • Carbon Monoxide Detector Controller, Gas Detector Manufacture

    Pengontrol Detektor Karbon Monoksida, Pabrik Detektor Gas

    Ngawasi wektu nyata konsentrasi Karbon Monoksida ing udhara, Kanthi deteksi suhu opsional
    Desain struktur kelas industri kanggo omah, tenan lan awet
    Sensor Karbon Monoksida Jepang sing misuwur kanthi umur nganti 5 taun
    Modbus RTU utawa BACnet -MS/TP komunikasi opsional
    Tampilan OLED opsional
    LED telung werna nuduhake tingkat CO beda
    Buzzer weker kanggo setpoint
    Rentang CO sing beda bisa dipilih
    Jangkoan sensor nganti radius 30 meter tundhuk gerakan udara.
    1x 0-10V utawa 4-20mA analog output linear kanggo CO diukur Nilai
    Nyedhiyakake nganti rong output relay on/off
    Sumber daya 24VAC/VDC