Produk & Solusi

  • 3 ing 1 CO2 lan T / RH pemancar

    3 ing 1 CO2 lan T / RH pemancar

    Dirancang khusus kanggo ngawasi lan ngontrol konsentrasi CO2 ing njero ruangan.
    Dibangun ing sensor inframerah NDIR CO2, kanthi sistem kalibrasi dhewe, supaya pangukuran sing luwih akurat, luwih dipercaya, umur layanan luwih saka 10 taun.
    Pemantauan suhu lan kelembapan
    Layar LCD telung warna backlit (ijo / kuning / abang), adhedhasar pangukuran CO2.
    Nuduhake kondisi ventilasi, optimal / moderat / kurang.
    Loro mode weker: weker buzzer lan weker lampu mburi.
    Bisa nyedhiyakake output relay 1 cara, kanggo ngontrol peralatan ventilasi (opsional) tombol tutul, gampang dioperasi.
    Antarmuka komunikasi RS485 opsional, proteksi anti-statis 15kV, alamat IP independen.
    Pengerjaan sing apik banget, penampilan sing apik, utamane cocog kanggo panggunaan kulawarga lan kantor.
    220VAC lan 24VAC / VDC rong pilihan sumber daya, adaptor daya opsional, instalasi desktop lan tembok soyo tambah jinis opsional.
    Standar EU lan otentikasi CE.

  • NDIR CO2 pemancar karo 6 Lampu LED

    NDIR CO2 pemancar karo 6 Lampu LED

    Tingkat CO2 deteksi wektu nyata kanthi jinis pemasangan tembok
    Modul CO2 inframerah NDIR ing njero kanthi papat deteksi CO2 sing bisa dipilih.
    Sensor CO2 nduweni Algoritma Self-Calibration lan umure nganti 15 taun
    Enem lampu indikator nuduhake enem kisaran CO2
    Output relay SPDT kanthi maks.8A kanggo ngontrol penggemar 3 kabel.Rong setpoint CO2 sing bisa dipilih kanggo switch relay kanthi jumper
    Tombol tutul kanggo operasi
    Desain kanggo ngontrol ventilator ing omah, kantor, utawa wilayah njero ruangan liyane
    Wide daya: 100 ~ 240VAC sumber daya
    Persetujuan CE

  • Monitor lan pengontrol CO2/T&RH/TVOC kanthi kualitas dhuwur kanthi output PID lan relay

    Monitor lan pengontrol CO2/T&RH/TVOC kanthi kualitas dhuwur kanthi output PID lan relay

    Desain kanggo ngawasi lan kontrol karbon dioksida
    Sensor CO2 inframerah NDIR ing njero karo Kalibrasi Diri khusus.Iki nggawe pangukuran CO2 luwih akurat lan luwih dipercaya.
    Luwih saka 10 taun umur sensor CO2
    Nganti telung output relay kanggo ngontrol telung piranti.
    Nganti telung output 0 ~ 10VDC kanthi linear utawaPID sing bisa dipilih
    Multi-sensor bisa dipilih karo CO2/TVOC/Temp./RH
    Nampilake pangukuran lan informasi kerja
    Komunikasi Modbus RS485 opsional
    24VAC / VDC utawa 100 ~ 230VAC sumber daya
    Bukak setelan paramèter kanggo pangguna pungkasan kanggo prasetel rincian kontrol kanggo macem-macem aplikasi
    Dirancang kanggo CO2 / Temp.utawa pemancar TVOC lan VAV utawa pengontrol ventilasi.
    Friendly setelan Nilai kontrol dening tombol

  • Sensor CO2 dhasar lan pemancar

    Sensor CO2 dhasar lan pemancar

    Ngawasi wektu nyata konsentrasi CO2 ing udara njero ruangan.
    Sensor CO2 inframerah NDIR, fungsi kalibrasi diri, umur layanan luwih saka 10 taun.
    Deteksi suhu lan kelembapan opsional, sensor digital terintegrasi suhu lan kelembapan kanggo nyedhiyakake deteksi kanthi tliti kanthi lengkap.
    Dipasang ing tembok, sensor ing njaba probe, akurasi pangukuran luwih dhuwur.
    LCD backlit nampilake pangukuran CO2 utawa pangukuran suhu lan asor CO2 +.
    Nyedhiyakake 1 utawa 3 cara 0 ~ 10VDC /, 4 ~ 20mA, utawa 0 ~ 5VDC output analog.
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485 nggawe pangukuran luwih gampang.
    Struktur cahya, instalasi gampang.
    otentikasi CE

  • CO2 sensor kanggo HVAC

    CO2 sensor kanggo HVAC

    Konsentrasi CO2 dipantau kanthi wektu nyata.
    Modul CO2 inframerah NDIR, 4 rentang opsional.
    Sensor CO2 kanthi fungsi kalibrasi mandiri, umur layanan 15 taun.
    Instalasi Metope prasaja
    Nyedhiyakake 1 output analog, voltase lan saiki sing bisa dipilih.
    0 ~ 10VDC / 4 ~ 20mA bisa disetel kanthi pilihan jumper sing prasaja.
    produk seri "L" unik Kanthi 6 indikator, nuduhake kisaran konsentrasi CO2, luwih intuisi lan trep.
    Nyedhiyakake relay 1 arah, output on/off, kanthi tombol tutul, peralatan ventilasi 1 sing bisa dikontrol.
    Dirancang kanggo HVAC, ventilasi, sistem, kantor, lan lokasi umum umum.
    Komunikasi Modbus RS485 opsional:
    Proteksi 15KV ESD, setelan alamat IP independen.
    otentikasi CE
    Nyedhiyani Pipeline, jinis, pemancar CO2, CO2 + suhu + asor
    Telu ing siji pemancar, hubungi staf sales kanggo informasi.

  • 3 ing 1 CO2 lan T / RH pemancar, LCD opsional

    3 ing 1 CO2 lan T / RH pemancar, LCD opsional

    Dirancang kanggo ngawasi wektu nyata konsentrasi CO2 lingkungan lan suhu lan asor
    Dibangun ing sensor CO2 inframerah NDIR.Fungsi self checking,
    Nggawe pemantauan CO2 luwih akurat lan dipercaya
    Modul CO2 ngluwihi umur 10 taun
    Ngawasi suhu lan asor tliti dhuwur, transmisi opsional
    Panggunaan sensor suhu lan kelembapan digital, realisasi suhu sing sampurna
    Fungsi kompensasi asor kanggo pangukuran CO2
    LCD backlit telung warna nyedhiyakake fungsi peringatan intuisi
    A macem-macem saka sudhut ukuran tembok soyo tambah kasedhiya kanggo gampang nggunakake
    Nyedhiyani opsi antarmuka komunikasi Modbus RS485
    Sumber daya 24VAC/VDC
    Standar EU, sertifikasi CE

  • NDIR CO2 Sensor Transmitter karo BAC net

    NDIR CO2 Sensor Transmitter karo BAC net

    Komunikasi BACnet
    Deteksi CO 2 kanthi kisaran 0 ~ 2000ppm
    0~5000ppm/0~50000ppm kisaran dipilih
    Sensor CO2 inframerah NDIR kanthi umur luwih saka 10 taun
    Algoritma kalibrasi diri sing dipatenake
    Deteksi suhu lan kelembapan opsional
    Nyedhiyakake nganti 3xanalog linear output kanggo pangukuran
    Tampilan LCD opsional saka CO 2 lan suhu lan asor
    Sumber daya 24VAC/VDC
    Standar EU lan persetujuan CE

  • In-duct CO2 lan T/RH pemancar

    In-duct CO2 lan T/RH pemancar

    Deteksi karbon dioksida wektu nyata ing saluran udara
    Suhu akurasi dhuwur lan kelembapan relatif
    karo probe udara extendable menyang saluran udara
    Dilengkapi film anti banyu lan keropos ing sekitar probe sensor
    Nganti 3 output linear analog kanggo 3 pangukuran
    Antarmuka Modbus RS485 kanggo 4 pangukuran
    Nganggo utawa tanpa tampilan LCD
    persetujuan CE

  • tembok soyo tambah pemancar CO2

    tembok soyo tambah pemancar CO2

    Ngawasi wektu nyata konsentrasi CO2 ing udara njero ruangan.
    Sensor CO2 inframerah NDIR, fungsi kalibrasi diri, umur layanan luwih saka 10 taun.
    Deteksi suhu lan kelembapan opsional, sensor digital terintegrasi suhu lan kelembapan kanggo nyedhiyakake deteksi kanthi tliti kanthi lengkap.
    Dipasang ing tembok, sensor ing njaba probe, akurasi pangukuran luwih dhuwur.
    LCD backlit nampilake pangukuran CO2 utawa pangukuran suhu lan asor CO2 +.
    Nyedhiyakake 1 utawa 3 cara 0 ~ 10VDC /, 4 ~ 20mA, utawa 0 ~ 5VDC output analog.
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485 nggawe pangukuran luwih gampang.
    Struktur cahya, instalasi gampang.
    otentikasi CE

  • meter karbon dioksida kanthi output PID lan kontrol VAV

    meter karbon dioksida kanthi output PID lan kontrol VAV

    Desain kanggo wektu nyata ngukur ambiance karbon dioksida lan suhu lan asor relatif
    Sensor CO2 inframerah NDIR ing njero karo Kalibrasi Diri khusus.Iki nggawe pangukuran CO2 luwih akurat lan luwih dipercaya.
    Nganti 10 taun umur sensor CO2
    Nyedhiyani siji utawa loro 0 ~ 10VDC / 4 ~ 20mA output linear kanggo CO2 utawa CO2 / temp.
    Output kontrol PID bisa dipilih kanggo pangukuran CO2
    Siji output relay pasif opsional.Bisa ngontrol penggemar utawa generator CO2.Mode kontrol gampang dipilih.
    LED 3-werna nuduhake telung kisaran tingkat CO2
    Layar OLED opsional nampilake pangukuran CO2/Temp/RH
    Weker buzzer kanggo model kontrol relay
    Antarmuka komunikasi RS485 kanthi protokol Modbus utawa BACnet
    Sumber daya 24VAC/VDC
    persetujuan CE

  • Plug lan Play CO2 Controller kanggo griya ijo cilik

    Plug lan Play CO2 Controller kanggo griya ijo cilik

    Tingkat CO2 deteksi wektu nyata kanthi jinis pemasangan tembok
    Modul CO2 inframerah NDIR ing njero kanthi papat deteksi CO2 sing bisa dipilih.
    Sensor CO2 nduweni Algoritma Self-Calibration lan umure luwih saka 10 taun
    Enem lampu indikator kanggo nunjukake enem kisaran CO 2
    Kabel Plug&Play opsional sing disambungake karo generator CO2 (standar Amerika)
    Gampang dipasang kanthi krenjang dipasang ing tembok
    100 ~ 230 Volt sumber daya karo adaptor daya
    Output on/off kanthi relay 6A kanggo ngontrol generator, papat tingkat CO2 sing bisa dipilih kanggo switch relay kanthi rong jumper

  • Pabrik utama pengontrol CO2 plug-and-play kanggo omah kaca utawa jamur

    Pabrik utama pengontrol CO2 plug-and-play kanggo omah kaca utawa jamur

    Desain kanggo ngontrol konsentrasi CO 2 ing omah kaca utawa jamur
    Sensor CO 2 inframerah NDIR ing njero kanthi Kalibrasi Mandhiri lan umure luwih saka 10 taun.
    Tipe plug & play, gampang banget kanggo nyambungake daya lan penggemar utawa generator CO 2.
    100VAC ~ 240VAC sumber daya karo plug daya Eropah utawa Amérika lan konektor daya.
    A maks.8A output kontak garing relay
    Ing njero sensor fotosensitif kanggo mode kerja awan / wengi ganti otomatis
    Filter sing bisa diganti ing probe lan dawa probe sing bisa diperpanjang.
    Desain tombol trep lan luwih gampang kanggo operasi.
    Sensor eksternal pamisah opsional kanthi kabel 2 meter
    Persetujuan CE

  • Monitor CO2 kanthi suhu & RH kanthi output PID lan relay kanggo terminal VAV

    Monitor CO2 kanthi suhu & RH kanthi output PID lan relay kanggo terminal VAV

    Desain kanggo wektu nyata ngukur ambiance karbon dioksida lan suhu.
    Sensor CO2 inframerah NDIR ing njero karo Kalibrasi Diri khusus.Iki nggawe pangukuran CO2 luwih akurat lan luwih dipercaya.
    Nganti 10 taun umur sensor CO2
    Nyedhiyani loro analog linear utawa PID ouput kanggo CO2 & temp.
    3 mode bisa dipilih kanggo suhu.kontrol, linear utawa PID utawa mode nilai fix
    2 mode bisa dipilih kanggo kontrol CO2, linear utawa mode PID
    Pangguna pungkasan bisa gampang nyetel setpoint kanthi tombol
    LED 3-werna nuduhake telung kisaran tingkat CO2
    Layar OLED nampilake pangukuran CO2/Temp
    Antarmuka komunikasi RS485 kanthi protokol Modbus utawa BACnet
    Sumber daya 24VAC/VDC
    persetujuan CE

  • Detektor Gas Karbon Dioksida Wi-Fi

    Detektor Gas Karbon Dioksida Wi-Fi

    Ndeteksi wektu nyata CO2 / Suhu & RH ing njero ruangan
    Wall soyo tambah karo antarmuka WIFI utawa RJ45
    MQTT/Modbus kustomisasi/Modbus TCP protokol opsional
    Pangukuran paten sing dibangun ing teknologi kompensasi suhu lan kelembapan
    Cahya 3 warna nuduhake sawetara pangukuran
    Tampilan OLED opsional
    Aplikasi ing kantor, sekolah, hotel, proyek omah lan sistem ventilasi liyane,

  • Monitor Kualitas Udara njero ruangan lan pengontrol karo CO2 TVOC

    Monitor Kualitas Udara njero ruangan lan pengontrol karo CO2 TVOC

    Dirancang kanggo ngawasi kualitas udara njero ruangan kanthi nyata.
    Sensor inframerah CO2 tipe NDIR sing dibangun nduweni fungsi kalibrasi dhewe, sing ndadekake pangukuran CO2 luwih akurat lan dipercaya.
    Sensor CO2 duwe umur luwih saka 10 taun.
    Sensor VOC semikonduktor duwe umur luwih saka 5 taun.
    Sensor suhu lan kelembapan terintegrasi digital, umur layanan luwih saka 10 taun.
    Layar LCD backlit Tri Warna (ijo / kuning / abang) nuduhake kualitas udara njero ruangan, optimal / moderat / kurang.
    Loro mode weker: weker buzzer lan weker ganti warna lampu latar.
    Nyedhiyakake output relay 1 cara kanggo ngontrol piranti ventilasi (opsional).
    Tombol tutul gampang kanggo operate.
    Model sarana nduweni kaluwihan kinerja sing apik, lan cocok kanggo ndeteksi lan ngawasi IAQ ing omah utawa lingkungan kantor.
    Daya 220VAC utawa 24VAC/VDC iku opsional.Adaptor daya iku opsional.Desktop soyo tambah lan tembok soyo tambah opsional.
    Standar EU lan sertifikasi CE.

  • Monitor kualitas udara lan pemancar CO2 lan TVOC, Temp. & RH

    Monitor kualitas udara lan pemancar CO2 lan TVOC, Temp. & RH

    Dirancang kanggo ngawasi wektu nyata CO2, macem-macem gas molah malih (TVOC), suhu, asor, utawa asor.
    Dibangun ing sensor CO2 inframerah NDIR, kanthi fungsi kalibrasi dhewe, nggawe pangukuran konsentrasi CO2 luwih akurat, luwih dipercaya.
    Sensor CO2 liwat umur layanan 10 taun.
    Probe gas campuran sing sensitif dhuwur ngawasi macem-macem gas molah malih kayata TVOC lan asap rokok.
    Temperatur digital sing diimpor kanthi tliti dhuwur lan probe kelembapan opsional.
    Kompensasi suhu lan kelembapan sing dibangun (kanggo CO2 lan TVOC) supaya maca luwih akurat.
    Nyedhiyakake 3 output analog sing cocog karo konsentrasi CO2, TVOC, lan suhu (utawa kelembapan relatif).
    Tampilan LCD opsional.LCD nampilake CO2, macem-macem gas polusi (TVOC), lan pangukuran suhu lan kelembapan.
    Instalasi tembok, prasaja lan trep
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485 opsional, transmisi wektu nyata saka CO2, TVOC, lan data pangukuran suhu lan asor.
    Sumber daya 24VAC/VDC
    Standar EU, otentikasi CE

  • Ing saluran pemancar sensor kualitas udara karo CO2 lan TVOC

    Ing saluran pemancar sensor kualitas udara karo CO2 lan TVOC

    Deteksi karbon dioksida lan kualitas udara (VOC) wektu nyata ing saluran udara

    Suhu akurasi dhuwur lan kelembapan relatif

    Smart sensor probe karo extendable probe bisa gampang diinstal ing sembarang saluran udara

    Dilengkapi film anti banyu lan keropos ing sekitar probe sensor

    Nganti 3 output linear analog kanggo 3 pangukuran

    Antarmuka Modbus RS485 kanggo 4 pangukuran

    Nganggo utawa tanpa tampilan LCD

    persetujuan CE

  • Monitor kualitas udara njero ruangan profesional kanthi multi-sensor, ing kelas komersial kanthi RS485 WiFi Ethernet

    Monitor kualitas udara njero ruangan profesional kanthi multi-sensor, ing kelas komersial kanthi RS485 WiFi Ethernet

    Online nyata-wektu ndeteksi kualitas udara njero ruangan.
    Pengkajian Gedung Hijau
    BAS lan HVAC
    Sistem Ngarep Smart
    Sistem Kontrol Udara Segar
    Bangunan Sistem Rekonstruksi lan Assessment Irit Energi
    Ruang kelas, kantor, ruang pameran, mall, papan umum liyane

  • IAQ monitor karo multi-sensor

    IAQ monitor karo multi-sensor

    Berpengalaman ngrancang produk IAQ suwene 15 taun, kanthi kinerja sing kuat dijamin
    Deteksi kualitas udara njero ruangan wektu nyata, pilihan pangukuran tunggal utawa gabungan: PM2.5/PM10, CO2, TVOC, Suhu lan RH
    Cahya 3 warna nuduhake kisaran pangukuran utama
    Tampilan OLED opsional
    Cocog kanggo sekolah, kantor, hotel lan proyek omah kanggo nganalisa kualitas udara njero ruangan, lan ngontrol sistem ventilasi.
    Modbus RS485 utawa antarmuka komunikasi WIFI

  • Detektor kualitas udara ing saluran

    Detektor kualitas udara ing saluran

    Desain profesional lan manufaktur produk IAQ luwih saka 14 taun, ekspor jangka panjang menyang pasar global kanthi kinerja sing kuat dijamin Modul sensor presisi dhuwur komersial sing dibangun, kanthi teknologi eksklusif, aplikasi sing stabil lan dipercaya jangka panjang, cangkang lan struktur kelas industri kanggo marem. lingkungan sing beda.Filter bolong sing bisa dicopot kanggo gampang ngresiki lan nggunakake maneh desain inlet lan outlet tabung Pitot, tinimbang pompa udara kanggo panggunaan umur dawa Ngatur kacepetan penggemar kanthi otomatis kanggo njamin volume udara sing tetep Nyedhiyakake macem-macem antarmuka komunikasi kanggo milih lan nyambungake platform piranti lunak ngawasi lan analisis, kanggo panyimpenan data, analisis lan comparison Pilihan loro sumber daya, luwih trep kanggo instalasi RESET Certificate CE-Persetujuan

  • Monitor Multi-Sensor kualitas udara ruangan

    Monitor Multi-Sensor kualitas udara ruangan

    Kanthi pengalaman 14 taun ing desain lan produksi produk IAQ, ekspor jangka panjang menyang Eropa lan Amerika Serikat lan wilayah Teluk, akeh pengalaman proyek
    Modul penginderaan partikel presisi tinggi kelas komersial sing dibangun kanggo pangukuran parameter sing akurat lan rasio kinerja biaya dhuwur.
    Nganti wolung paramèter kasedhiya kanggo nyukupi meh kabutuhan kanggo ngawasi lingkungan atmosfer, trowongan, lemah lan semi-lemah.
    Udan & salju-bukti, desain tahan suhu dhuwur kanthi rating perlindungan IP53.
    Cocog kanggo ngawasi kualitas udara ing lingkungan sing atos, kasedhiya kanggo data saka lingkungan ruangan paling cedhak
    Nyedhiyani macem-macem opsi antarmuka komunikasi, nyambung ngawasi lan platform lunak analisis kanggo panyimpenan data, analisis lan comparison
    Nggarap monitor kualitas udara njero ruangan bebarengan, minangka perbandingan lan analisis data njero ruangan lan ruangan, lan ngembangake perbaikan kualitas udara utawa solusi hemat energi.

  • Platform Data Profesional "MyTongdy"

    Platform Data Profesional "MyTongdy"

    Nglumpukake data sensor, ngrekam, platform layanan remot

  • sensor karbon monoksida

    sensor karbon monoksida

    Ndeteksi lan ngawasi tingkat karbon monoksida kanthi nyata
    Titik weker rong tahap kanggo pangukuran karbon monoksida
    tampilan LCD opsional karo telung werna latar mburi
    Nyedhiyakake nganti 2x output kontak garing relay lan 1x output analog
    Antarmuka Modbus RS485
    Kinerja dhuwur kanthi akurasi lan umur sensor sing luwih dawa

  • pengontrol karbon monoksida

    pengontrol karbon monoksida

    Desain kanggo deteksi wektu nyata karbon monoksida udara.
    Kelembapan akurasi dhuwur lan deteksi suhu opsional
    Tampilan LCD karbon monoksida lan suhu opsional & pangukuran RH.
    Tombol pinter kanggo operasi sing gampang
    Sensor CO elektrokimia sing apik banget kanthi wektu angkat luwih saka 3 taun ing panggunaan khas
    Sensor CO diganti
    Nyedhiyakake 1X output linear analog (0~10VDC/4~20mA dipilih) kanggo pangukuran
    Nyedhiyakake nganti rong output kontak garing sing ngontrol setpoint
    RS485 Modbus/BACnet antarmuka opsional
    Sumber daya 24VAC/VDC
    Persetujuan CE

  • Sensor lan kontrol Modbus / BACnet CO

    Sensor lan kontrol Modbus / BACnet CO

    Ngawasi wektu nyata konsentrasi Karbon Monoksida ing udhara, Kanthi deteksi suhu opsional
    Desain struktur kelas industri kanggo omah, tenan lan awet
    Sensor Karbon Monoksida Jepang sing misuwur kanthi umur nganti 5 taun
    Modbus RTU utawa BACnet -MS/TP komunikasi opsional
    Tampilan OLED opsional
    LED telung werna nuduhake tingkat CO beda
    Weker buzzer kanggo setpoint
    Rentang CO sing beda bisa dipilih
    Jangkoan sensor nganti radius 30 meter tundhuk gerakan udara.
    1x 0-10V utawa 4-20mA analog output linear kanggo CO diukur Nilai
    Nyedhiyani nganti rong output relay on/off
    Sumber daya 24VAC/VDC

  • pemancar karbon monoksida

    pemancar karbon monoksida

    Nyata wektu ndeteksi lan ngirim ambiance tingkat karbon monoksida
    Nganti umur luwih saka limang taun
    1x output analog kanggo pangukuran linear
    Antarmuka Modbus RS485
    Kinerja paling dhuwur kanthi rega paling murah
    F2000TSM-CO-C101 dirancang khusus kanggo ndeteksi lan ngirim tingkat karbon monoksida ing parkir mobil sing ditutup utawa semi-tertutup lan kanggo ngatur lingkungan miturut pangukuran karbon monoksida.Iki dirancang kanggo instalasi sing gampang lan pangopènan minimal sajrone operasi.

  • Hot sale Ozon Monitor karo kinerja banget

    Hot sale Ozon Monitor karo kinerja banget

    Deteksi wektu nyata lan ngawasi tingkat ozon suasana
    Sensor ozon elektrokimia ing njero
    Prasetel titik weker rong tahap kanggo pangukuran ozon
    Weker buzzer lan indikasi LCD lampu latar 3 warna
    Nyedhiyani 2x relay output kontak garing lan 1x output analog
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485
    Kinerja sing luwih dhuwur kanthi rega sing luwih murah

  • O3 controller analog lan output relay

    O3 controller analog lan output relay

    Ndeteksi lan ngawasi tingkat ozon suasana nyata
    Sensor ozon elektrokimia ing njero, kanthi kompensasi suhu.
    Pemantauan kelembapan opsional.
    Buzzle weker kasedhiya utawa mateni
    Desain modul sensor ozon, gampang diganti.
    Tampilan OLED opsional kanthi tombol operasi.
    Siji output relay kanggo ngontrol generator ozon utawa ventilator, kanthi rong cara kontrol lan pilihan setpoints.
    Siji output analog kanggo nilai pangukuran ozon.
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485.
    Sumber daya 24VAC/VDC

  • Monitor karbon dioksida populer ing tembok soyo tambah utawa desktop kanggo sekolah lan kantor

    Monitor karbon dioksida populer ing tembok soyo tambah utawa desktop kanggo sekolah lan kantor

    Model: Seri G01-CO2-B3

    CO2 + Suhu + Monitor / Kontrol Kelembaban

    • Deteksi lan ngawasi karbon dioksida wektu nyata

    • Deteksi lan tampilan suhu lan kelembapan

    • LCD lampu latar telung werna

    • tampilan opsional 24h rata-rata CO2 lan max.CO2

    • Nyedhiyani output on/off 1x opsional kanggo ngontrol ventilator

    • Nyedhiyani komunikasi Modbus RS485 opsional

    • Wall soyo tambah utawa panggonan seko desktop

    • Kualitas dhuwur, kinerja apik banget

    • CE-persetujuan

  • Sensor ozon Wi-Fi

    Sensor ozon Wi-Fi

    Nyata-wektu ndeteksi Ozon ing ambiance lan njero ruangan
    Pemasangan tembok, antarmuka komunikasi WIFI, port serial Modbus RS485 ekspansi
    Sensor ozon elektrokimia ing njero, kanthi kompensasi suhu lan kelembapan
    Desain modular sensor ozon, gampang diganti
    Tampilan OLED opsional
    24VDC / VAC utawa 100 ~ 230VAC sumber daya
    Nyedhiyakake krenjang pemasangan tembok

  • Kamar murah VOC Monitor

    Kamar murah VOC Monitor

    Ngawasi kualitas udara kanthi wektu nyata
    Sensor gas campuran semikonduktor kanthi umur 5 taun
    Deteksi gas: asap rokok, VOC kayata formaldehida lan toluene, etanol, amonia, hidrogen sulfida, belerang dioksida lan gas mbebayani liyane
    Ngawasi suhu lan asor relatif Telung werna (ijo/oranye/abang) LCD backlit sing nuduhake kualitas udara ing optimal/sedheng/kurang
    Titik bebaya prasetel saka weker lan lampu latar
    Nyedhiyani siji output relay kanggo ngontrol ventilator Modbus RS485 komunikasi opsional
    Teknik kualitas lan penampilan elegan, pilihan sing paling apik kanggo omah lan kantor
    220VAC utawa 24VAC/VDC daya dipilih;adaptor daya kasedhiya;desktop lan tembok soyo tambah jinis kasedhiya
    Standar EU lan persetujuan CE

  • Kamar VOC Detector karo 6 lampu LED

    Kamar VOC Detector karo 6 lampu LED

    Ndeteksi wektu nyata lan nuduhake Kualitas Udara Dalam Ruangan
    Sensitivitas dhuwur kanggo VOC lan macem-macem gas udara njero ruangan liyane
    5-7 taun urip
    Kompensasi suhu lan kelembapan
    Nyedhiyakake 1x 0~10VDC/4~20mA output linear kanggo pangukuran VOC
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485
    Nyedhiyakake output kontak garing 1x kanggo ngontrol ventilator
    Fitur 6 lampu indikator LED nuduhake tingkat IAQ sing beda
    Kinerja paling dhuwur kanthi rega paling murah

  • Partikel PM2.5 Monitor panyedhiya pabrik

    Partikel PM2.5 Monitor panyedhiya pabrik

    Dibangun ing sensor saluran profesional kanthi metode sensing LED IR optik.Ngawasi wektu nyata konsentrasi PM2.5 njero ruangan.
    Dibangun ing suhu akurasi dhuwur & sensor RH, ngawasi suhu udara njero ruangan & RH.
    Nggunakake teknologi unik kanggo menehi ganti rugi, lan nganti sangang titik kalibrasi, kanggo njamin akurasi pangukuran G03-PM2.5 ing lingkungan sing beda.
    LCD nampilake pangukuran wektu nyata lan nilai rata-rata obah PM2, uga pangukuran suhu lan RH wektu nyata.
    Desain khusus enem LCD backlit kanggo enem tingkat saka PM2.5, ing maca langsung lan cetha.
    sumber daya keamanan long-term: 5VDC karo adaptor daya
    Pilihan: antarmuka RS485 karo protokol Modbus
    Pangguna bisa ngerti banget konsentrasi PM2.5 njero ruangan, lan bisa kanthi gampang milih pembersih udara / pembersih udara.Ora mung ndeleng resik hawa njero ruangan sing katon efektif nanging uga nggunakake piranti pembersih udara sing cukup.

  • Pemancar sensor suhu lan kelembapan, akurasi dhuwur kanthi tampilan LCD opsional, In-duct kanggo sistem HVAC lan BAS BMS

    Pemancar sensor suhu lan kelembapan, akurasi dhuwur kanthi tampilan LCD opsional, In-duct kanggo sistem HVAC lan BAS BMS

    • Dirancang kanggo deteksi lan output asor relatif lan suhu kanthi akurasi dhuwur
    • Desain sensor eksternal ngidini pangukuran luwih akurat, ora ana pengaruh saka pemanasan komponen
    • Gabungan sensor kelembapan lan suhu kanthi lancar kanthi ganti rugi otomatis digital
    • LCD backlit putih khusus bisa dipilih kanthi nampilake suhu lan kelembapan sing nyata
    • Struktur cerdas kanggo gampang dipasang lan disassembly
    • Penampilan sing menarik kanggo macem-macem papan aplikasi
    • Suhu lan asor kanthi kalibrasi
    • Nyedhiyani rong output analog linear kanggo pangukuran asor lan suhu
    • Komunikasi Modbus RS485

     

  • Kontrol Kelembapan lan Suhu, kontrol cerdas lan profesional kanthi deteksi wektu nyata, RH lan Temp Meter

    Kontrol Kelembapan lan Suhu, kontrol cerdas lan profesional kanthi deteksi wektu nyata, RH lan Temp Meter

    Ndeteksi lan nampilake ambiance relatif asor & suhu
    Akurasi dhuwur RH & Temp.sensor njero
    LCD bisa nampilake status kerja kayata% RH, suhu, set point, lan mode piranti, lsp. Nggawe maca lan operasi gampang lan akurat
    Nyedhiyani siji utawa loro output kontak garing kanggo ngontrol Humidifier / dehumidifier lan cooling / piranti dadi panas
    Kabeh model nduweni tombol setelan pangguna-loropaken
    Persiyapan paramèter sing cukup kanggo pangguna pungkasan kanggo aplikasi liyane.Kabeh persiyapan bakal dianakaké sanajan daya mati
    Fungsi tombol-kunci ngindhari operasi sing salah lan tetep ing persiyapan
    Infrared Remote Control (opsional)
    Lampu latar biru (opsional)
    Antarmuka Modbus RS485 (opsional)
    Nyedhiyani pengontrol kanthi RH&Temp eksternal.sensor utawa external RH & Temp.kothak sensor
    Pengontrol kelembapan pemasangan tembok lan saluran liyane, deleng seri hygrostat THP/TH9-Hygro akurasi dhuwur lan pengontrol kelembapan daya dhuwur THP –Hygro16 Plug-and-Play.

  • Kontrol Kelembapan Daya Dhuwur, Plug-and-Play opsional, Fungsi sing kuat kanthi kinerja sing apik kayata tahan embun lsp.

    Kontrol Kelembapan Daya Dhuwur, Plug-and-Play opsional, Fungsi sing kuat kanthi kinerja sing apik kayata tahan embun lsp.

    Dirancang kanggo ngontrol kelembapan relatif ambiance kanthi ngawasi suhu
    Gabungan sensor kelembapan lan suhu kanthi lancar kanthi ganti rugi otomatis digital
    Sensor eksternal njamin koreksi pangukuran kelembapan lan suhu kanthi akurasi sing dhuwur
    Tampilan LCD backlit putih loro asor lan suhu nyata
    Bisa ngontrol humidifier / dehumidifier utawa penggemar langsung karo max.Outlet 16 Ampere Kab
    Loro jinis plug-and-play lan jinis dipasang ing tembok bisa dipilih
    Nyedhiyani hygrostat cerdas khusus THP-HygroPro kanthi kontrol anti jamur
    Struktur kompak kanggo aplikasi liyane
    Trep telung tombol cilik kanggo persiyapan lan operasi
    Setel titik lan mode kerja bisa prasetel
    Persetujuan CE

  • Deteksi lan kontrol wektu nyata Kelembapan lan Suhu, Pabrik ing Beijing

    Deteksi lan kontrol wektu nyata Kelembapan lan Suhu, Pabrik ing Beijing

    Dirancang kanggo deteksi suhu lan asor relatif
    Sensor akurasi dhuwur kanthi gabungan suhu lan kelembapan relatif bebarengan karo kompensasi otomatis digital
    Desain probe sensing njaba kanggo pangukuran luwih akurat, ora ana pengaruh saka pemanasan komponen
    LCD backlit putih khusus bisa dipilih kanthi nampilake kelembapan lan suhu sing nyata
    Struktur cerdas kanggo gampang disassembly
    Nyedhiyani telung jinis tembok soyo tambah lan saluran soyo tambah, lan jinis pamisah
    Nyedhiyakake nganti rong output kontak garing kanthi saben 5amp
    Tombol operasi sing ramah kanggo persiyapan lan operasi
    Komunikasi Modbus RS485 opsional
    ZigBee nirkabel opsional
    Persetujuan CE

  • Monitor Suhu lan Kelembapan WiFi kanthi tampilan LCD, monitor jaringan profesional

    Monitor Suhu lan Kelembapan WiFi kanthi tampilan LCD, monitor jaringan profesional

    Detektor T&RH dirancang kanggo sambungan nirkabel liwat awan
    Output wektu nyata saka T&RH utawa CO2+ T&RH
    Ethernet RJ45 utawa antarmuka WIFI opsional
    Kasedhiya & cocok kanggo jaringan ing bangunan lawas lan anyar
    Lampu 3 warna nuduhake telung kisaran siji pangukuran
    Tampilan OLED opsional
    Tembok soyo tambah lan 24VAC / VDC sumber daya
    Luwih saka 14 taun pengalaman ekspor menyang pasar global lan macem-macem aplikasi produk IAQ.
    Uga nyedhiyakake pilihan deteksi CO2 PM2.5 lan TVOC, hubungi sales kita

  • VAV Room Controller HVAC Thermostat karo output analog lan output kontrol pemanas 2-tataran

    VAV Room Controller HVAC Thermostat karo output analog lan output kontrol pemanas 2-tataran

    Dirancang kanggo ngontrol suhu kamar kanggo terminal VAV karo 1X0 ~ 10 VDC output kanggo cooling / dadi panas utawa 2X0 ~ 10 VDC output kanggo cooling lan panas damper.Uga siji utawa loro output relay kanggo ngontrol siji utawa rong tahapan aux listrik.pemanas.
    LCD bisa nampilake status kerja kayata suhu kamar, set point, output analog, lsp. Nggawe maca lan operasi gampang lan akurat.
    Kabeh model nduweni tombol setelan pangguna-loropaken
    Persiyapan canggih sing cerdas lan cukup ndadekake termostat digunakake ing kabeh
    Nganti rong tahap listrik aux.kontrol mesin ingkang ndamel benter ndadekake kontrol suhu luwih akurat lan hemat energi.
    Pangaturan titik set gedhe, mini.lan max.watesan suhu sing wis disetel dening pangguna pungkasan
    Proteksi suhu rendah
    derajat Celsius utawa Fahrenheit bisa dipilih
    Mode cooling / pemanasan otomatis ganti utawa ngalih manual sing bisa dipilih
    Opsi Timer 12 Jam bisa disetel 0.5 ~ 12 jam kanggo mateni termostat kanthi otomatis
    Struktur rong bagean lan blok terminal kabel cepet nggawe gampang dipasang.
    Infrared Remote Control (opsional)
    Lampu latar biru (opsional)
    Antarmuka komunikasi Modbus opsional

  • Pemanasan Termostat kanthi program 7 dina seminggu, panyedhiya Pabrik

    Pemanasan Termostat kanthi program 7 dina seminggu, panyedhiya Pabrik

    Wis diprogram kanggo penak.Rong mode program: Program seminggu 7 dina nganti patang wektu lan suhu saben dina utawa program seminggu 7 dina nganti rong periode nguripake / mateni saben dina.Iki kudu cocog karo gaya urip lan nggawe suasana kamar sampeyan nyaman.
    Desain khusus modifikasi suhu pindho ngindhari pangukuran sing kena pengaruh saka pemanasan ing njero, Nyedhiyakake kontrol suhu sing akurat.
    Sensor internal lan eksternal kasedhiya kanggo ngontrol suhu kamar lan nyetel watesan suhu lantai sing paling dhuwur
    Pilihan antarmuka komunikasi RS485
    Mode liburan ndadekake suhu ngirit sajrone preian prasetel

  • Pengontrol Titik Embun Unik, Deteksi lan Kontrol Suhu lan Kelembapan

    Pengontrol Titik Embun Unik, Deteksi lan Kontrol Suhu lan Kelembapan

    LCD backlit putih gedhe kanthi pesen sing cukup kanggo maca lan operasi sing cepet lan gampang.Kaya, nyata-wektu dideteksi suhu kamar, asor, lan suhu kamar sing wis disetel lan asor, suhu titik embun diwilang, kahanan apa katup banyu, etc.
    2 utawa 3xon / off output kanggo ngontrol katup banyu / humidifier / dehumidifier kanthi kapisah.
    Loro mode kontrol sing bisa dipilih dening pangguna ing cooling kanggo ngontrol katup banyu.Siji mode dikontrol dening suhu kamar utawa kelembapan.Mode liyane dikontrol dening suhu lantai utawa kelembapan ruangan.
    Loro-lorone diferensial suhu lan diferensial asor bisa disetel kanggo njaga kontrol sing optimal kanggo sistem AC sing sumringah hidronik.
    Desain khusus input sinyal tekanan kanggo ngontrol katup banyu.
    Mode humidify utawa dehumidify bisa dipilih
    Kabeh setelan sing wis disetel bisa dieling-eling sanajan diuripake maneh sawise mati daya.
    Remot kontrol infra merah opsional.
    Antarmuka komunikasi RS485 opsional.

  • Modul Sensor CO2 cilik lan kompak

    Modul Sensor CO2 cilik lan kompak

    Telaire T6613 minangka Modul Sensor CO2 cilik lan kompak sing dirancang kanggo nyukupi volume, biaya, lan pangarepan pangiriman Produsen Peralatan Asli (OEM).Modul kasebut cocog kanggo para pelanggan sing ngerti desain, integrasi, lan nangani komponen elektronik.Kabeh unit dikalibrasi pabrik kanggo ngukur tingkat konsentrasi Karbon Dioksida (CO2) nganti 2000 lan 5000 ppm.Kanggo konsentrasi sing luwih dhuwur, kasedhiya sensor saluran dual Telaire.Telaire nawakake kemampuan manufaktur volume dhuwur, tenaga penjualan global, lan sumber daya teknik tambahan kanggo ndhukung kabutuhan aplikasi sensing sampeyan.

  • Sensor CO2 Saluran Dual

    Sensor CO2 Saluran Dual

    Telaire T6615 Dual Channel CO2 Sensor
    Modul dirancang kanggo nyukupi volume, biaya, lan pangarepan pangiriman Original
    Produsen Peralatan (OEM).Kajaba iku, paket kompak ngidini integrasi gampang menyang kontrol lan peralatan sing ana.

  • Modul ngukur tingkat konsentrasi CO2 nganti 5000 ppm

    Modul ngukur tingkat konsentrasi CO2 nganti 5000 ppm

    Seri Telaire@ T6703 CO2 cocog kanggo aplikasi ing ngendi tingkat CO2 kudu diukur kanggo nggawe pambiji kualitas udara njero ruangan.
    Kabeh unit dikalibrasi pabrik kanggo ngukur tingkat konsentrasi CO2 nganti 5000 ppm.

  • Modul sensor CO2 cilik OEM kanthi akurasi lan stabilitas

    Modul sensor CO2 cilik OEM kanthi akurasi lan stabilitas

    Modul sensor CO2 cilik OEM kanthi akurasi lan stabilitas.Bisa digabungake ing produk CO2 kanthi kinerja sing sampurna.

  • Monitor Karbon Dioksida dhasar / Pemancar

    Monitor Karbon Dioksida dhasar / Pemancar

    Deteksi wektu nyata karbon dioksida udara lan suhu lan asor opsional

    NDIR infrared CO2sensor karo kalibrasi dhewe paten

    Nganti 10 taun umur sensor CO2 lan sensor T&RH luwih dawa

    siji utawa loro0 ~ 10VDC/4~20mAoutput linears kanggo CO2 utawa CO2 & Temp.utawa CO2 & RH

    tampilan LCD karo 3-wernalampu latar kanggo telung kisaran CO2 diukur

    ModbusRS485 ckomunikasiantarmuka

    24 sumber daya VAC/VDC

    CEpersetujuan

     

  • EM21-Monitor Kualitas Udara Karbon Dioksida

    EM21-Monitor Kualitas Udara Karbon Dioksida

    Focus ing kualitas udarangawasilan kontrol kanggo 15 taun

    Opaseduluranluwih saka sepuluh seriprofesionalmonitor kualitas udara

    Hmonitor kualitas igh karo Appliedpengalamaning ewu proyèk global