Modul Sensor CO2

  • Telaire T6613

    Telaire T6613

    Telaire T6613 minangka Modul Sensor CO2 cilik lan kompak sing dirancang kanggo nyukupi volume, biaya, lan pangarepan pangiriman Produsen Peralatan Asli (OEM).Modul kasebut cocog kanggo para pelanggan sing ngerti desain, integrasi, lan nangani komponen elektronik.Kabeh unit dikalibrasi pabrik kanggo ngukur tingkat konsentrasi Karbon Dioksida (CO2) nganti 2000 lan 5000 ppm.Kanggo konsentrasi sing luwih dhuwur, kasedhiya sensor saluran dual Telaire.Telaire nawakake kemampuan manufaktur kanthi volume dhuwur, tenaga penjualan global, lan sumber daya teknik tambahan kanggo ndhukung kabutuhan aplikasi sensing sampeyan.

  • Telaire T6615

    Telaire T6615

    Telaire T6615 Dual Channel CO2 Sensor
    Modul dirancang kanggo nyukupi volume, biaya, lan pangarepan pangiriman Original
    Produsen Peralatan (OEM).Kajaba iku, paket kompak ngidini integrasi gampang menyang kontrol lan peralatan sing ana.

  • Telaire-6703

    Telaire-6703

    Seri Telaire@ T6703 CO2 cocog kanggo aplikasi ing ngendi tingkat CO2 kudu diukur kanggo nggawe pambiji kualitas udara njero ruangan.
    Kabeh unit dikalibrasi pabrik kanggo ngukur tingkat konsentrasi CO2 nganti 5000 ppm.

  • Telaire-6713

    Telaire-6713

    Modul sensor CO2 cilik OEM kanthi akurasi lan stabilitas.Bisa digabungake ing produk CO2 kanthi kinerja sing sampurna.