Pengontrol CO2 + VOC

  • Beijing Manufacturer  Indoor Air Quality Monitor and controller with CO2 TVOC

    Produsen Beijing Monitor Kualitas Udara Dalam Ruangan lan pengontrol karo CO2 TVOC

    Dirancang kanggo ngawasi kualitas udara njero ruangan kanthi nyata.
    Sensor inframerah CO2 tipe NDIR sing dibangun nduweni fungsi kalibrasi dhewe, sing ndadekake pangukuran CO2 luwih akurat lan dipercaya.
    Sensor CO2 duwe umur luwih saka 10 taun.
    Sensor VOC semikonduktor duwe umur luwih saka 5 taun.
    Sensor suhu lan kelembapan terintegrasi digital, umur layanan luwih saka 10 taun.
    Layar LCD backlit Tri Warna (ijo / kuning / abang) nuduhake kualitas udara njero ruangan, optimal / moderat / kurang.
    Loro mode weker: weker buzzer lan weker ganti warna lampu latar.
    Nyedhiyakake output relay 1 cara kanggo ngontrol piranti ventilasi (opsional).
    Tutul tombol gampang kanggo operate.
    Model sarana nduweni kaluwihan kinerja sing apik, lan cocok kanggo ndeteksi lan ngawasi IAQ ing omah utawa lingkungan kantor.
    Daya 220VAC utawa 24VAC/VDC iku opsional.Adaptor daya iku opsional.Desktop soyo tambah lan tembok soyo tambah opsional.
    Standar EU lan sertifikasi CE.