Thermostat Titik Embun

  • Unique Dew Point Controller, Temperature and Humidity Detection and Control

    Pengontrol Titik Embun Unik, Deteksi lan Kontrol Suhu lan Kelembapan

    LCD backlit putih gedhe kanthi pesen sing cukup kanggo maca lan operasi sing cepet lan gampang.Kaya, suhu kamar sing dideteksi wektu nyata, kelembapan, lan suhu lan kelembapan kamar sing wis disetel, suhu titik embun sing diwilang, kahanan katup banyu, lsp.
    Output 2 utawa 3xon / mati kanggo ngontrol katup banyu / humidifier / dehumidifier kanthi kapisah.
    Loro mode kontrol sing bisa dipilih dening pangguna ing cooling kanggo ngontrol katup banyu.Siji mode dikontrol dening suhu kamar utawa kelembapan.Mode liyane dikontrol dening suhu lantai utawa kelembapan ruangan.
    Loro-lorone diferensial suhu lan diferensial asor bisa disetel kanggo njaga kontrol sing optimal kanggo sistem AC sing sumringah hidronik.
    Desain khusus input sinyal tekanan kanggo ngontrol katup banyu.
    Mode humidify utawa dehumidify bisa dipilih
    Kabeh setelan sing wis disetel bisa dieling-eling sanajan diuripake maneh sawise mati daya.
    Remot kontrol infra merah opsional.
    Antarmuka komunikasi RS485 opsional.