Monitor CO2 Kab

  • 3 ing 1 CO2 lan T / RH pemancar

    3 ing 1 CO2 lan T / RH pemancar

    Dirancang khusus kanggo ngawasi lan ngontrol konsentrasi CO2 ing njero ruangan.
    Dibangun ing sensor inframerah NDIR CO2, kanthi sistem kalibrasi dhewe, supaya pangukuran sing luwih akurat, luwih dipercaya, umur layanan luwih saka 10 taun.
    Pemantauan suhu lan kelembapan
    Layar LCD telung warna backlit (ijo / kuning / abang), adhedhasar pangukuran CO2.
    Nuduhake kondisi ventilasi, optimal / moderat / kurang.
    Loro mode weker: weker buzzer lan weker lampu mburi.
    Bisa nyedhiyakake output relay 1 cara, kanggo ngontrol peralatan ventilasi (opsional) tombol tutul, gampang dioperasi.
    Antarmuka komunikasi RS485 opsional, proteksi anti-statis 15kV, alamat IP independen.
    Pengerjaan sing apik banget, penampilan sing apik, utamane cocog kanggo panggunaan kulawarga lan kantor.
    220VAC lan 24VAC / VDC rong pilihan sumber daya, adaptor daya opsional, instalasi desktop lan tembok soyo tambah jinis opsional.
    Standar EU lan otentikasi CE.

  • NDIR CO2 pemancar karo 6 Lampu LED

    NDIR CO2 pemancar karo 6 Lampu LED

    Tingkat CO2 deteksi wektu nyata kanthi jinis pemasangan tembok
    Modul CO2 inframerah NDIR ing njero kanthi papat deteksi CO2 sing bisa dipilih.
    Sensor CO2 nduweni Algoritma Self-Calibration lan umure nganti 15 taun
    Enem lampu indikator nuduhake enem kisaran CO2
    Output relay SPDT kanthi maks.8A kanggo ngontrol penggemar 3 kabel.Rong setpoint CO2 sing bisa dipilih kanggo switch relay kanthi jumper
    Tombol tutul kanggo operasi
    Desain kanggo ngontrol ventilator ing omah, kantor, utawa wilayah njero ruangan liyane
    Wide daya: 100 ~ 240VAC sumber daya
    Persetujuan CE

  • Monitor kualitas udara lan pemancar CO2 lan TVOC, Temp. & RH

    Monitor kualitas udara lan pemancar CO2 lan TVOC, Temp. & RH

    Dirancang kanggo ngawasi wektu nyata CO2, macem-macem gas molah malih (TVOC), suhu, asor, utawa asor.
    Dibangun ing sensor CO2 inframerah NDIR, kanthi fungsi kalibrasi dhewe, nggawe pangukuran konsentrasi CO2 luwih akurat, luwih dipercaya.
    Sensor CO2 liwat umur layanan 10 taun.
    Probe gas campuran sing sensitif dhuwur ngawasi macem-macem gas molah malih kayata TVOC lan asap rokok.
    Temperatur digital sing diimpor kanthi tliti dhuwur lan probe kelembapan opsional.
    Kompensasi suhu lan kelembapan sing dibangun (kanggo CO2 lan TVOC) supaya maca luwih akurat.
    Nyedhiyakake 3 output analog sing cocog karo konsentrasi CO2, TVOC, lan suhu (utawa kelembapan relatif).
    Tampilan LCD opsional.LCD nampilake CO2, macem-macem gas polusi (TVOC), lan pangukuran suhu lan kelembapan.
    Instalasi tembok, prasaja lan trep
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485 opsional, transmisi wektu nyata saka CO2, TVOC, lan data pangukuran suhu lan asor.
    Sumber daya 24VAC/VDC
    Standar EU, otentikasi CE

  • Monitor karbon dioksida populer ing tembok soyo tambah utawa desktop kanggo sekolah lan kantor

    Monitor karbon dioksida populer ing tembok soyo tambah utawa desktop kanggo sekolah lan kantor

    Model: Seri G01-CO2-B3

    CO2 + Suhu + Monitor / Kontrol Kelembaban

    • Deteksi lan ngawasi karbon dioksida wektu nyata

    • Deteksi lan tampilan suhu lan kelembapan

    • LCD lampu latar telung werna

    • tampilan opsional 24h rata-rata CO2 lan max.CO2

    • Nyedhiyani output on/off 1x opsional kanggo ngontrol ventilator

    • Nyedhiyani komunikasi Modbus RS485 opsional

    • Wall soyo tambah utawa panggonan seko desktop

    • Kualitas dhuwur, kinerja apik banget

    • CE-persetujuan

  • Monitor Karbon Dioksida dhasar / Pemancar

    Monitor Karbon Dioksida dhasar / Pemancar

    Deteksi wektu nyata karbon dioksida udara lan suhu lan asor opsional

    NDIR infrared CO2sensor karo kalibrasi dhewe paten

    Nganti 10 taun umur sensor CO2 lan sensor T&RH luwih dawa

    siji utawa loro0 ~ 10VDC/4~20mAoutput linears kanggo CO2 utawa CO2 & Temp.utawa CO2 & RH

    tampilan LCD karo 3-wernalampu latar kanggo telung kisaran CO2 diukur

    ModbusRS485 ckomunikasiantarmuka

    24 sumber daya VAC/VDC

    CEpersetujuan

     

  • EM21-Monitor Kualitas Udara Karbon Dioksida

    EM21-Monitor Kualitas Udara Karbon Dioksida

    Focus ing kualitas udarangawasilan kontrol kanggo 15 taun

    Opaseduluranluwih saka sepuluh seriprofesionalmonitor kualitas udara

    Hmonitor kualitas igh karo Appliedpengalamaning ewu proyèk global