Kabar

  • Spring Festival Holiday

    Liburan Spring Festival

    Pelanggan sing dihormati, Festival Musim Semi Cina minangka festival paling gedhe ing China.Perusahaan kita, Tongdy bakal ditutup kanggo preian Festival Musim Semi, wiwit tanggal 30 Januari nganti 6 Februari 2022. Sajrone preian, pesenan lan kiriman ora bisa ditangani.Wektu pangiriman ...
    Waca liyane
  • National Day Holiday

    Liburan Hari Nasional

    Pelanggan sing dihormati, Dina Nasional Cina minangka festival paling gedhe ing China.Perusahaan kita, Tongdy bakal ditutup kanggo Dina Nasional, wiwit 1 Oktober nganti 8 Oktober 2021. Sajrone preian, pesenan lan kiriman ora bisa ditangani.Wektu pangiriman watara Nati...
    Waca liyane
  • Tongdy Healthy Living Symposium–Air decoding  WELL Living Lab(China) Special Event

    Tongdy Healthy Living Symposium–Air decoding WELL Living Lab(China) Acara Khusus

    Tanggal 7 Juli, acara khusus "Simposium Urip Sehat" dianakake ing WELL Living Lab (China) sing mentas dibukak.Acara kasebut diselenggarakake bebarengan dening Delos lan Tongdy Sensing Technology Corporation.Ing telung taun kepungkur, "Simposium Urip Sehat" wis ngundang para ahli ...
    Waca liyane
  • Spring Festival Holiday

    Liburan Spring Festival

    Pelanggan sing dihormati, Festival Musim Semi Cina minangka festival paling gedhe ing China.Perusahaan kita, Tongdy bakal ditutup kanggo Festival Musim Semi, wiwit 10 Februari nganti 18 Februari 2021. Sajrone preian, pesenan lan kiriman ora bisa ditangani.Wektu pengiriman sekitar ...
    Waca liyane
  • First restaurant in the world to attain RESET® Air…

    Restoran pertama ing donya sing entuk RESET® Air…

    Ekstrak saka RESET Sewickley Tavern, restoran pertama ing donya sing entuk Sertifikasi Udara RESET® kanggo Interior Inti & Shell lan Komersial!Pamilik restoran wiwitane bisa tahan karo apa sing dianggep minangka biaya larangan teknologi anyar sing dibutuhake kanggo nggawe bangunan "dhuwur saben ...
    Waca liyane
  • National Day Holiday

    Liburan Hari Nasional

    Pelanggan sing dihormati, Dina Nasional minangka festival gedhe ing China.Perusahaan kita, Tongdy bakal ditutup kanggo Dina Nasional, wiwit tanggal 1 Oktober nganti 8 Oktober 2020. Sajrone preian, pesenan lan kiriman ora bisa ditangani.Wektu kiriman watara Dina Nasional bisa ...
    Waca liyane
  • An Overview on the Role of Relative Humidity in Airborne Transmission of  SARS-CoV-2 in Indoor Environments

    Ringkesan babagan Peran Kelembapan Relatif ing Transmisi Udhara SARS-CoV-2 ing Lingkungan njero ruangan

    Waca liyane
  • RESET advances sensor-driven index optimizing indoor environment

    RESET maju indeks sing didorong sensor ngoptimalake lingkungan njero ruangan

    Dikirim maneh saka GIGA RESET maju indeks sing didorong sensor kanggo ngoptimalake lingkungan njero ruangan nglawan infeksi virus udhara "Minangka industri, kita nindakake sawetara pangukuran lan prakiraan konsentrasi udhara saka patogen udhara, utamane nalika nimbang kepiye tingkat infeksi ...
    Waca liyane
  • May Day Holiday Notice

    Kabar Liburan May Day

    Pelanggan sing dihormati, Liburan Mei bakal teka.Perusahaan kita, Tongdy bakal ditutup kanggo Liburan May Day, wiwit tanggal 1 Mei nganti 5 Mei 2020. Sajrone preian, pesenan lan kiriman ora bisa ditangani.Wektu kiriman sekitar Liburan Mei uga bisa ditambah ...
    Waca liyane
  • The Concern of 51th Earth Day:

    Keprihatinan Dina Bumi kaping 51:

    Kualitas Udara ing Lingkungan Dibangun Dina iki, kita seneng nampani Dina Bumi kaping 51 kanthi tema ing taun iki yaiku Aksi Iklim.Ing dina sing khusus iki, kita ngusulake para pemangku kepentingan kanggo melu kampanye pemantauan kualitas udara global-Nandur Sensor.Kampanye iki, karo Tongdy Sensing...
    Waca liyane
  • Plant a Sensor Air Quality Campaign – Technical webinar with TONGDY and RESET

    Nandur Kampanye Kualitas Udara Sensor - Webinar teknis kanthi TONGDY lan RESET

    Waca liyane
  • Studio St.Germain – Building to give back

    Studio St.Germain - Bangunan kanggo menehi bali

    Kutipan saka: https://www.studiostgermain.com/blog/2019/12/20/why-is-sewickley-tavern-the-worlds-first-reset-restaurant Napa Sewickley Tavern minangka restoran RESET pisanan ing donya?20 Desember 2019 Kaya sing wis sampeyan deleng ing artikel anyar saka Sewickley Herald lan NEXT Pittsburgh, Sewick anyar ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2