Karir

R-C

Hardware Design Engineer

We are seeking ing rinci-oriented hardware desain engineers kanggo produk elektronik lan sensing kita.
Minangka insinyur desain hardware, sampeyan kudu ngrancang hardware, kalebu diagram skematis lan tata letak PCB, uga desain perangkat kukuh.
Produk kita utamane dirancang kanggo deteksi kualitas udara lan ngumpulake data kanthi antarmuka WiFi utawa Ethernet, utawa antarmuka RS485.
Ngembangake arsitektur kanggo sistem komponen hardware anyar, mesthekake kompatibilitas lan integrasi karo piranti lunak, lan diagnosa lan mutusake masalah bug lan malfunctions komponen.
Ngrancang lan ngembangake komponen kayata papan sirkuit dicithak (PCB), prosesor.
Kolaborasi karo insinyur piranti lunak kanggo njamin kompatibilitas piranti lunak lan integrasi karo komponen hardware.
Dhukungan kanggo entuk sertifikasi produk kalebu nanging ora winates ing CE, FCC, Rohs lsp.
Ndhukung proyek integrasi, ngatasi masalah lan diagnosa kesalahan lan menehi saran ndandani utawa modifikasi sing cocog.
Draf dokumen teknologi lan prosedur uji coba, ngawasi proses manufaktur lan mesthekake yen cocog karo spesifikasi desain.
Tetep gaul karo kemajuan paling anyar ing teknologi monitor kualitas udara njero ruangan lan tren desain.

Requirements Proyek
1. Gelar sarjana ing insinyur listrik, komunikasi, Komputer, kontrol otomatis, tingkat Inggris CET-4 utawa ndhuwur;
2. Pengalaman minimal 2 taun minangka insinyur desain hardware utawa sing padha.Trampil nggunakake oscilloscope lan instrumen elektronik liyane;
3. Pangerten apik babagan RS485 utawa antarmuka komunikasi lan protokol komunikasi liyane;
4. Pengalaman pangembangan produk independen, kenal karo proses pangembangan hardware;
5. Pengalaman karo sirkuit digital / analog, proteksi daya, desain EMC;
6. Keahlian nggunakake basa C kanggo pemrograman MCU 16-bit lan 32-bit.

Direktur R&D

Direktur R&D bakal tanggung jawab kanggo riset, ngrancang, lan ngetrapake program lan protokol anyar lan ngawasi pangembangan produk anyar.

Tanggung jawabmu
1. Melu definisi lan pangembangan roadmap produk IAQ, menehi masukan babagan planning strategi teknologi.
2. Ngrancang lan njamin portofolio proyek sing optimal kanggo tim, lan ngawasi eksekusi proyek sing efisien.
3. Ngevaluasi syarat lan inovasi pasar, lan menehi saran babagan produk, manufaktur lan strategi R&D, promosi R&D Tongdy sacara internal lan eksternal.
4. Nyedhiyani panuntun dhumateng staf senior babagan metrik kanggo ningkatake wektu siklus pembangunan.
5. Langsung / pelatih pambentukan tim pangembangan produk, nambah disiplin analitis ing teknik lan nyebarake proses pangembangan produk.
6. Fokus ing kinerja seprapat tim.

Latar mburi sampeyan
1. 5+ taun pengalaman karo hardware ditempelake lan pembangunan software, nuduhake pengalaman sukses sugih ing pangembangan produk.
2. 3+ taun pengalaman ing R & D baris Manajemen utawa Manajemen project.
3. Duwe pengalaman kanggo proses R&D produk pungkasan nganti pungkasan.Rampungake proyek saka desain produk lengkap nganti peluncuran pasar kanthi mandiri.
4. Kawruh lan pangerten babagan proses pangembangan lan standar industri, tren teknologi relatif lan syarat pelanggan
5. Pendekatan sing fokus ing solusi lan katrampilan komunikasi sing ditulis lan diucapake ing basa Inggris
6. Nduweni kepemimpinan sing kuat, skill wong sing apik lan semangat kerja tim sing apik lan gelem nyumbang kanggo sukses tim
7. Individu sing tanggung jawab banget, motivasi dhiri, lan otonom ing karya lan bisa ngatur owah-owahan lan multi-tugas sajrone tahap pangembangan

Perwakilan sales internasional

1. Fokus golek pelanggan anyar, lan promosi lan adol produk perusahaan.
2. Biasane rembugan lan nulis kontrak, koordinasi pangiriman karo departemen produksi lan R&D.
3. Tanggung jawab kanggo kabeh proses sales kalebu dokumentasi kanggo verifikasi ekspor lan pembatalan.
4. Njaga hubungan bisnis positif kanggo mesthekake sales mangsa

Requirements Proyek
1. Gelar sarjana ing Elektronika, komputer, mekatronika, instrumen pangukuran lan kontrol, kimia, bisnis HVAC utawa Perdagangan luar negeri lan bidang sing gegandhengan karo Inggris
2. 2+ taun pengalaman kerja buktiaken minangka Sales Representative internasional
3. Kawruh banget babagan MS Office
4. Kanthi kemampuan kanggo mbangun hubungan profesional bisnis sing produktif
5. Highly motivasi lan target mimpin karo rekaman trek buktiaken ing sales
6. Katrampilan adol, negosiasi lan komunikasi sing apik