CO2 + VOC pemancar

  • IAQ Air Quality Monitor and Transmitter CO2 and TVOC,Temperature & RH for Ventilation HVAC

    Monitor Kualitas Udara IAQ lan Pemancar CO2 lan TVOC, Suhu & RH kanggo HVAC Ventilasi

    Dirancang kanggo ngawasi wektu nyata CO2, macem-macem gas molah malih (TVOC), suhu, asor, utawa asor.
    Dibangun ing sensor CO2 inframerah NDIR, kanthi fungsi kalibrasi dhewe, nggawe pangukuran konsentrasi CO2 luwih akurat, luwih dipercaya.
    Sensor CO2 liwat umur layanan 10 taun.
    Probe gas campuran sing sensitif dhuwur ngawasi macem-macem gas molah malih kayata TVOC lan asap rokok.
    Temperatur digital sing diimpor kanthi tliti dhuwur lan probe kelembapan opsional.
    Kompensasi suhu lan kelembapan sing dibangun (kanggo CO2 lan TVOC) supaya maca luwih akurat.
    Nyedhiyakake 3 output analog sing cocog karo konsentrasi CO2, TVOC, lan suhu (utawa kelembapan relatif).
    tampilan LCD opsional.LCD nampilake CO2, macem-macem gas polusi (TVOC), lan pangukuran suhu lan asor.
    Instalasi tembok, prasaja lan trep
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485 opsional, transmisi wektu nyata saka CO2, TVOC, lan data pangukuran suhu lan asor.
    Sumber daya 24VAC/VDC
    Standar EU, otentikasi CE

  • In duct air quality sensor transmitter with CO2 and TVOC, Good price

    Ing saluran pemancar sensor kualitas udara karo CO2 lan TVOC, rega apik

    Deteksi karbon dioksida lan kualitas udara (VOC) wektu nyata ing saluran udara

    Suhu akurasi dhuwur lan kelembapan relatif

    Smart sensor probe karo extendable probe bisa gampang diinstal ing sembarang saluran udara

    Dilengkapi film anti banyu lan keropos ing sekitar probe sensor

    Nganti 3 output linear analog kanggo 3 pangukuran

    Antarmuka Modbus RS485 kanggo 4 pangukuran

    Nganggo utawa tanpa tampilan LCD

    CE-persetujuan