Karbon Dioksida (CO2)

  • 3 ing 1 CO2 lan T / RH pemancar

    3 ing 1 CO2 lan T / RH pemancar

    Dirancang khusus kanggo ngawasi lan ngontrol konsentrasi CO2 ing njero ruangan.
    Dibangun ing sensor inframerah NDIR CO2, kanthi sistem kalibrasi dhewe, supaya pangukuran sing luwih akurat, luwih dipercaya, umur layanan luwih saka 10 taun.
    Pemantauan suhu lan kelembapan
    Layar LCD telung warna backlit (ijo / kuning / abang), adhedhasar pangukuran CO2.
    Nuduhake kondisi ventilasi, optimal / moderat / kurang.
    Loro mode weker: weker buzzer lan weker lampu mburi.
    Bisa nyedhiyakake output relay 1 cara, kanggo ngontrol peralatan ventilasi (opsional) tombol tutul, gampang dioperasi.
    Antarmuka komunikasi RS485 opsional, proteksi anti-statis 15kV, alamat IP independen.
    Pengerjaan sing apik banget, penampilan sing apik, utamane cocog kanggo panggunaan kulawarga lan kantor.
    220VAC lan 24VAC / VDC rong pilihan sumber daya, adaptor daya opsional, instalasi desktop lan tembok soyo tambah jinis opsional.
    Standar EU lan otentikasi CE.

  • NDIR CO2 pemancar karo 6 Lampu LED

    NDIR CO2 pemancar karo 6 Lampu LED

    Tingkat CO2 deteksi wektu nyata kanthi jinis pemasangan tembok
    Modul CO2 inframerah NDIR ing njero kanthi papat deteksi CO2 sing bisa dipilih.
    Sensor CO2 nduweni Algoritma Self-Calibration lan umure nganti 15 taun
    Enem lampu indikator nuduhake enem kisaran CO2
    Output relay SPDT kanthi maks.8A kanggo ngontrol penggemar 3 kabel.Rong setpoint CO2 sing bisa dipilih kanggo switch relay kanthi jumper
    Tombol tutul kanggo operasi
    Desain kanggo ngontrol ventilator ing omah, kantor, utawa wilayah njero ruangan liyane
    Wide daya: 100 ~ 240VAC sumber daya
    Persetujuan CE

  • Monitor lan pengontrol CO2/T&RH/TVOC kanthi kualitas dhuwur kanthi output PID lan relay

    Monitor lan pengontrol CO2/T&RH/TVOC kanthi kualitas dhuwur kanthi output PID lan relay

    Desain kanggo ngawasi lan kontrol karbon dioksida
    Sensor CO2 inframerah NDIR ing njero karo Kalibrasi Diri khusus.Iki nggawe pangukuran CO2 luwih akurat lan luwih dipercaya.
    Luwih saka 10 taun umur sensor CO2
    Nganti telung output relay kanggo ngontrol telung piranti.
    Nganti telung output 0 ~ 10VDC kanthi linear utawaPID sing bisa dipilih
    Multi-sensor bisa dipilih karo CO2/TVOC/Temp./RH
    Nampilake pangukuran lan informasi kerja
    Komunikasi Modbus RS485 opsional
    24VAC / VDC utawa 100 ~ 230VAC sumber daya
    Bukak setelan paramèter kanggo pangguna pungkasan kanggo prasetel rincian kontrol kanggo macem-macem aplikasi
    Dirancang kanggo CO2 / Temp.utawa pemancar TVOC lan VAV utawa pengontrol ventilasi.
    Friendly setelan Nilai kontrol dening tombol

  • Sensor CO2 dhasar lan pemancar

    Sensor CO2 dhasar lan pemancar

    Ngawasi wektu nyata konsentrasi CO2 ing udara njero ruangan.
    Sensor CO2 inframerah NDIR, fungsi kalibrasi diri, umur layanan luwih saka 10 taun.
    Deteksi suhu lan kelembapan opsional, sensor digital terintegrasi suhu lan kelembapan kanggo nyedhiyakake deteksi kanthi tliti kanthi lengkap.
    Dipasang ing tembok, sensor ing njaba probe, akurasi pangukuran luwih dhuwur.
    LCD backlit nampilake pangukuran CO2 utawa pangukuran suhu lan asor CO2 +.
    Nyedhiyakake 1 utawa 3 cara 0 ~ 10VDC /, 4 ~ 20mA, utawa 0 ~ 5VDC output analog.
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485 nggawe pangukuran luwih gampang.
    Struktur cahya, instalasi gampang.
    otentikasi CE

  • CO2 sensor kanggo HVAC

    CO2 sensor kanggo HVAC

    Konsentrasi CO2 dipantau kanthi wektu nyata.
    Modul CO2 inframerah NDIR, 4 rentang opsional.
    Sensor CO2 kanthi fungsi kalibrasi mandiri, umur layanan 15 taun.
    Instalasi Metope prasaja
    Nyedhiyakake 1 output analog, voltase lan saiki sing bisa dipilih.
    0 ~ 10VDC / 4 ~ 20mA bisa disetel kanthi pilihan jumper sing prasaja.
    produk seri "L" unik Kanthi 6 indikator, nuduhake kisaran konsentrasi CO2, luwih intuisi lan trep.
    Nyedhiyakake relay 1 arah, output on/off, kanthi tombol tutul, peralatan ventilasi 1 sing bisa dikontrol.
    Dirancang kanggo HVAC, ventilasi, sistem, kantor, lan lokasi umum umum.
    Komunikasi Modbus RS485 opsional:
    Proteksi 15KV ESD, setelan alamat IP independen.
    otentikasi CE
    Nyedhiyani Pipeline, jinis, pemancar CO2, CO2 + suhu + asor
    Telu ing siji pemancar, hubungi staf sales kanggo informasi.

  • 3 ing 1 CO2 lan T / RH pemancar, LCD opsional

    3 ing 1 CO2 lan T / RH pemancar, LCD opsional

    Dirancang kanggo ngawasi wektu nyata konsentrasi CO2 lingkungan lan suhu lan asor
    Dibangun ing sensor CO2 inframerah NDIR.Fungsi self checking,
    Nggawe pemantauan CO2 luwih akurat lan dipercaya
    Modul CO2 ngluwihi umur 10 taun
    Ngawasi suhu lan asor tliti dhuwur, transmisi opsional
    Panggunaan sensor suhu lan kelembapan digital, realisasi suhu sing sampurna
    Fungsi kompensasi asor kanggo pangukuran CO2
    LCD backlit telung warna nyedhiyakake fungsi peringatan intuisi
    A macem-macem saka sudhut ukuran tembok soyo tambah kasedhiya kanggo gampang nggunakake
    Nyedhiyani opsi antarmuka komunikasi Modbus RS485
    Sumber daya 24VAC/VDC
    Standar EU, sertifikasi CE

  • NDIR CO2 Sensor Transmitter karo BAC net

    NDIR CO2 Sensor Transmitter karo BAC net

    Komunikasi BACnet
    Deteksi CO 2 kanthi kisaran 0 ~ 2000ppm
    0~5000ppm/0~50000ppm kisaran dipilih
    Sensor CO2 inframerah NDIR kanthi umur luwih saka 10 taun
    Algoritma kalibrasi diri sing dipatenake
    Deteksi suhu lan kelembapan opsional
    Nyedhiyakake nganti 3xanalog linear output kanggo pangukuran
    Tampilan LCD opsional saka CO 2 lan suhu lan asor
    Sumber daya 24VAC/VDC
    Standar EU lan persetujuan CE

  • In-duct CO2 lan T/RH pemancar

    In-duct CO2 lan T/RH pemancar

    Deteksi karbon dioksida wektu nyata ing saluran udara
    Suhu akurasi dhuwur lan kelembapan relatif
    karo probe udara extendable menyang saluran udara
    Dilengkapi film anti banyu lan keropos ing sekitar probe sensor
    Nganti 3 output linear analog kanggo 3 pangukuran
    Antarmuka Modbus RS485 kanggo 4 pangukuran
    Nganggo utawa tanpa tampilan LCD
    persetujuan CE

  • tembok soyo tambah pemancar CO2

    tembok soyo tambah pemancar CO2

    Ngawasi wektu nyata konsentrasi CO2 ing udara njero ruangan.
    Sensor CO2 inframerah NDIR, fungsi kalibrasi diri, umur layanan luwih saka 10 taun.
    Deteksi suhu lan kelembapan opsional, sensor digital terintegrasi suhu lan kelembapan kanggo nyedhiyakake deteksi kanthi tliti kanthi lengkap.
    Dipasang ing tembok, sensor ing njaba probe, akurasi pangukuran luwih dhuwur.
    LCD backlit nampilake pangukuran CO2 utawa pangukuran suhu lan asor CO2 +.
    Nyedhiyakake 1 utawa 3 cara 0 ~ 10VDC /, 4 ~ 20mA, utawa 0 ~ 5VDC output analog.
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485 nggawe pangukuran luwih gampang.
    Struktur cahya, instalasi gampang.
    otentikasi CE

  • meter karbon dioksida kanthi output PID lan kontrol VAV

    meter karbon dioksida kanthi output PID lan kontrol VAV

    Desain kanggo wektu nyata ngukur ambiance karbon dioksida lan suhu lan asor relatif
    Sensor CO2 inframerah NDIR ing njero karo Kalibrasi Diri khusus.Iki nggawe pangukuran CO2 luwih akurat lan luwih dipercaya.
    Nganti 10 taun umur sensor CO2
    Nyedhiyani siji utawa loro 0 ~ 10VDC / 4 ~ 20mA output linear kanggo CO2 utawa CO2 / temp.
    Output kontrol PID bisa dipilih kanggo pangukuran CO2
    Siji output relay pasif opsional.Bisa ngontrol penggemar utawa generator CO2.Mode kontrol gampang dipilih.
    LED 3-werna nuduhake telung kisaran tingkat CO2
    Layar OLED opsional nampilake pangukuran CO2/Temp/RH
    Weker buzzer kanggo model kontrol relay
    Antarmuka komunikasi RS485 kanthi protokol Modbus utawa BACnet
    Sumber daya 24VAC/VDC
    persetujuan CE

  • Plug lan Play CO2 Controller kanggo griya ijo cilik

    Plug lan Play CO2 Controller kanggo griya ijo cilik

    Tingkat CO2 deteksi wektu nyata kanthi jinis pemasangan tembok
    Modul CO2 inframerah NDIR ing njero kanthi papat deteksi CO2 sing bisa dipilih.
    Sensor CO2 nduweni Algoritma Self-Calibration lan umure luwih saka 10 taun
    Enem lampu indikator kanggo nunjukake enem kisaran CO 2
    Kabel Plug&Play opsional sing disambungake karo generator CO2 (standar Amerika)
    Gampang dipasang kanthi krenjang dipasang ing tembok
    100 ~ 230 Volt sumber daya karo adaptor daya
    Output on/off kanthi relay 6A kanggo ngontrol generator, papat tingkat CO2 sing bisa dipilih kanggo switch relay kanthi rong jumper

  • Pabrik utama pengontrol CO2 plug-and-play kanggo omah kaca utawa jamur

    Pabrik utama pengontrol CO2 plug-and-play kanggo omah kaca utawa jamur

    Desain kanggo ngontrol konsentrasi CO 2 ing omah kaca utawa jamur
    Sensor CO 2 inframerah NDIR ing njero kanthi Kalibrasi Mandhiri lan umure luwih saka 10 taun.
    Tipe plug & play, gampang banget kanggo nyambungake daya lan penggemar utawa generator CO 2.
    100VAC ~ 240VAC sumber daya karo plug daya Eropah utawa Amérika lan konektor daya.
    A maks.8A output kontak garing relay
    Ing njero sensor fotosensitif kanggo mode kerja awan / wengi ganti otomatis
    Filter sing bisa diganti ing probe lan dawa probe sing bisa diperpanjang.
    Desain tombol trep lan luwih gampang kanggo operasi.
    Sensor eksternal pamisah opsional kanthi kabel 2 meter
    Persetujuan CE

  • Monitor CO2 kanthi suhu & RH kanthi output PID lan relay kanggo terminal VAV

    Monitor CO2 kanthi suhu & RH kanthi output PID lan relay kanggo terminal VAV

    Desain kanggo wektu nyata ngukur ambiance karbon dioksida lan suhu.
    Sensor CO2 inframerah NDIR ing njero karo Kalibrasi Diri khusus.Iki nggawe pangukuran CO2 luwih akurat lan luwih dipercaya.
    Nganti 10 taun umur sensor CO2
    Nyedhiyani loro analog linear utawa PID ouput kanggo CO2 & temp.
    3 mode bisa dipilih kanggo suhu.kontrol, linear utawa PID utawa mode nilai fix
    2 mode bisa dipilih kanggo kontrol CO2, linear utawa mode PID
    Pangguna pungkasan bisa gampang nyetel setpoint kanthi tombol
    LED 3-werna nuduhake telung kisaran tingkat CO2
    Layar OLED nampilake pangukuran CO2/Temp
    Antarmuka komunikasi RS485 kanthi protokol Modbus utawa BACnet
    Sumber daya 24VAC/VDC
    persetujuan CE

  • Detektor Gas Karbon Dioksida Wi-Fi

    Detektor Gas Karbon Dioksida Wi-Fi

    Ndeteksi wektu nyata CO2 / Suhu & RH ing njero ruangan
    Wall soyo tambah karo antarmuka WIFI utawa RJ45
    MQTT/Modbus kustomisasi/Modbus TCP protokol opsional
    Pangukuran paten sing dibangun ing teknologi kompensasi suhu lan kelembapan
    Cahya 3 warna nuduhake sawetara pangukuran
    Tampilan OLED opsional
    Aplikasi ing kantor, sekolah, hotel, proyek omah lan sistem ventilasi liyane,

  • Monitor Kualitas Udara njero ruangan lan pengontrol karo CO2 TVOC

    Monitor Kualitas Udara njero ruangan lan pengontrol karo CO2 TVOC

    Dirancang kanggo ngawasi kualitas udara njero ruangan kanthi nyata.
    Sensor inframerah CO2 tipe NDIR sing dibangun nduweni fungsi kalibrasi dhewe, sing ndadekake pangukuran CO2 luwih akurat lan dipercaya.
    Sensor CO2 duwe umur luwih saka 10 taun.
    Sensor VOC semikonduktor duwe umur luwih saka 5 taun.
    Sensor suhu lan kelembapan terintegrasi digital, umur layanan luwih saka 10 taun.
    Layar LCD backlit Tri Warna (ijo / kuning / abang) nuduhake kualitas udara njero ruangan, optimal / moderat / kurang.
    Loro mode weker: weker buzzer lan weker ganti warna lampu latar.
    Nyedhiyakake output relay 1 cara kanggo ngontrol piranti ventilasi (opsional).
    Tombol tutul gampang kanggo operate.
    Model sarana nduweni kaluwihan kinerja sing apik, lan cocok kanggo ndeteksi lan ngawasi IAQ ing omah utawa lingkungan kantor.
    Daya 220VAC utawa 24VAC/VDC iku opsional.Adaptor daya iku opsional.Desktop soyo tambah lan tembok soyo tambah opsional.
    Standar EU lan sertifikasi CE.

  • Monitor kualitas udara lan pemancar CO2 lan TVOC, Temp. & RH

    Monitor kualitas udara lan pemancar CO2 lan TVOC, Temp. & RH

    Dirancang kanggo ngawasi wektu nyata CO2, macem-macem gas molah malih (TVOC), suhu, asor, utawa asor.
    Dibangun ing sensor CO2 inframerah NDIR, kanthi fungsi kalibrasi dhewe, nggawe pangukuran konsentrasi CO2 luwih akurat, luwih dipercaya.
    Sensor CO2 liwat umur layanan 10 taun.
    Probe gas campuran sing sensitif dhuwur ngawasi macem-macem gas molah malih kayata TVOC lan asap rokok.
    Temperatur digital sing diimpor kanthi tliti dhuwur lan probe kelembapan opsional.
    Kompensasi suhu lan kelembapan sing dibangun (kanggo CO2 lan TVOC) supaya maca luwih akurat.
    Nyedhiyakake 3 output analog sing cocog karo konsentrasi CO2, TVOC, lan suhu (utawa kelembapan relatif).
    Tampilan LCD opsional.LCD nampilake CO2, macem-macem gas polusi (TVOC), lan pangukuran suhu lan kelembapan.
    Instalasi tembok, prasaja lan trep
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485 opsional, transmisi wektu nyata saka CO2, TVOC, lan data pangukuran suhu lan asor.
    Sumber daya 24VAC/VDC
    Standar EU, otentikasi CE

  • Ing saluran pemancar sensor kualitas udara karo CO2 lan TVOC

    Ing saluran pemancar sensor kualitas udara karo CO2 lan TVOC

    Deteksi karbon dioksida lan kualitas udara (VOC) wektu nyata ing saluran udara

    Suhu akurasi dhuwur lan kelembapan relatif

    Smart sensor probe karo extendable probe bisa gampang diinstal ing sembarang saluran udara

    Dilengkapi film anti banyu lan keropos ing sekitar probe sensor

    Nganti 3 output linear analog kanggo 3 pangukuran

    Antarmuka Modbus RS485 kanggo 4 pangukuran

    Nganggo utawa tanpa tampilan LCD

    persetujuan CE

  • Monitor karbon dioksida populer ing tembok soyo tambah utawa desktop kanggo sekolah lan kantor

    Monitor karbon dioksida populer ing tembok soyo tambah utawa desktop kanggo sekolah lan kantor

    Model: Seri G01-CO2-B3

    CO2 + Suhu + Monitor / Kontrol Kelembaban

    • Deteksi lan ngawasi karbon dioksida wektu nyata

    • Deteksi lan tampilan suhu lan kelembapan

    • LCD lampu latar telung werna

    • tampilan opsional 24h rata-rata CO2 lan max.CO2

    • Nyedhiyani output on/off 1x opsional kanggo ngontrol ventilator

    • Nyedhiyani komunikasi Modbus RS485 opsional

    • Wall soyo tambah utawa panggonan seko desktop

    • Kualitas dhuwur, kinerja apik banget

    • CE-persetujuan

  • Monitor Karbon Dioksida dhasar / Pemancar

    Monitor Karbon Dioksida dhasar / Pemancar

    Deteksi wektu nyata karbon dioksida udara lan suhu lan asor opsional

    NDIR infrared CO2sensor karo kalibrasi dhewe paten

    Nganti 10 taun umur sensor CO2 lan sensor T&RH luwih dawa

    siji utawa loro0 ~ 10VDC/4~20mAoutput linears kanggo CO2 utawa CO2 & Temp.utawa CO2 & RH

    tampilan LCD karo 3-wernalampu latar kanggo telung kisaran CO2 diukur

    ModbusRS485 ckomunikasiantarmuka

    24 sumber daya VAC/VDC

    CEpersetujuan

     

  • EM21-Monitor Kualitas Udara Karbon Dioksida

    EM21-Monitor Kualitas Udara Karbon Dioksida

    Focus ing kualitas udarangawasilan kontrol kanggo 15 taun

    Opaseduluranluwih saka sepuluh seriprofesionalmonitor kualitas udara

    Hmonitor kualitas igh karo Appliedpengalamaning ewu proyèk global