TVOC

  • Room VOC Monitor, Low cost Air Quality Monitor, VOC sensor

    Monitor VOC Kamar, Monitor Kualitas Udara murah, sensor VOC

    Ngawasi kualitas udara kanthi wektu nyata
    Sensor gas campuran semikonduktor kanthi umur 5 taun
    Deteksi gas: asap rokok, VOC kayata formaldehida lan toluene, etanol, amonia, hidrogen sulfida, belerang dioksida lan gas mbebayani liyane
    Ngawasi suhu lan asor relatif Telung werna (ijo/oranye/abang) LCD backlit sing nuduhake kualitas udara ing optimal/sedheng/kurang
    Titik bebaya prasetel saka weker buzzer lan lampu latar
    Nyedhiyani siji output relay kanggo ngontrol ventilator Modbus RS485 komunikasi opsional
    Teknik kualitas lan penampilan elegan, pilihan sing paling apik kanggo omah lan kantor
    220VAC utawa 24VAC/VDC daya dipilih;adaptor daya kasedhiya;desktop lan tembok soyo tambah jinis kasedhiya
    Standar EU lan persetujuan CE

  • Room VOC Detector, Simple IAQ Sensor with 6 LED lights

    Detektor VOC Kamar, Sensor IAQ Sederhana kanthi 6 lampu LED

    Ndeteksi wektu nyata lan nunjukake Kualitas Udara Dalam Ruangan
    Sensitivitas dhuwur kanggo VOC lan macem-macem gas udara njero ruangan liyane
    5-7 taun urip
    Kompensasi suhu lan kelembapan
    Nyedhiyakake 1x 0~10VDC/4~20mA output linear kanggo pangukuran VOC
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485
    Nyedhiyakake output kontak garing 1x kanggo ngontrol ventilator
    Fitur 6 lampu indikator LED nuduhake tingkat IAQ sing beda
    Kinerja paling dhuwur kanthi rega paling murah