Detektor Kualitas Udara Luar Ruangan

  • High Cost Performance Outdoor Air Quality Detector with Multi-Sensors and RS485 WiFi Ethernet

    High Cost Performance Outdoor Air Quality Detector karo Multi-Sensor lan RS485 WiFi Ethernet

    Kanthi pengalaman 14 taun ing desain lan produksi produk IAQ, ekspor jangka panjang menyang Eropa lan Amerika Serikat lan wilayah Teluk, akeh pengalaman proyek
    Modul penginderaan partikel presisi tinggi kelas komersial sing dibangun kanggo pangukuran parameter sing akurat lan rasio kinerja biaya dhuwur.
    Nganti wolung paramèter kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan kanggo ngawasi lingkungan atmosfer, trowongan, lemah lan semi-lemah.
    Udan & salju-bukti, desain tahan suhu dhuwur kanthi rating proteksi IP53.
    Cocog kanggo ngawasi kualitas udara ing lingkungan sing atos, kasedhiya kanggo data saka lingkungan ruangan paling cedhak
    Nyedhiyani macem-macem opsi antarmuka komunikasi, nyambung ngawasi lan platform lunak analisis kanggo panyimpenan data, analisis lan comparison
    Nggarap monitor kualitas udara njero ruangan bebarengan, minangka perbandingan lan analisis data njero ruangan lan ruangan, lan ngembangake perbaikan kualitas udara utawa solusi hemat energi.