Suhu & Kelembapan

  • Temperature and humidity sensor transmitter, high accuracy with optional LCD display, In-duct for HVAC and BAS BMS systems

    Pemancar sensor suhu lan kelembapan, akurasi dhuwur kanthi tampilan LCD opsional, In-duct kanggo sistem HVAC lan BAS BMS

    • Dirancang kanggo deteksi lan output asor relatif lan suhu kanthi akurasi dhuwur
    • Desain sensor eksternal ngidini pangukuran luwih akurat, ora ana pengaruh saka pemanasan komponen
    • Gabungan sensor kelembapan lan suhu kanthi lancar kanthi kompensasi otomatis digital
    • LCD backlit putih khusus bisa dipilih kanthi nampilake suhu lan kelembapan sing nyata
    • Struktur cerdas kanggo gampang dipasang lan disassembly
    • Penampilan sing menarik kanggo macem-macem papan aplikasi
    • Suhu lan asor kanthi kalibrasi
    • Nyedhiyakake rong output analog linear kanggo pangukuran kelembapan lan suhu
    • Komunikasi Modbus RS485

     

  • Humidity and Temperature controller, smart and professional control with real time detection, RH and Temp Meter

    Kontrol Kelembapan lan Suhu, kontrol cerdas lan profesional kanthi deteksi wektu nyata, RH lan Temp Meter

    Ndeteksi lan nampilake ambiance relatif asor & suhu
    Akurasi dhuwur RH & Temp.sensor njero
    LCD bisa nampilake status kerja kayata% RH, suhu, titik nyetel, lan mode piranti, lsp. Nggawe maca lan operasi gampang lan akurat
    Nyedhiyani siji utawa loro output kontak garing kanggo ngontrol Humidifier / dehumidifier lan cooling / piranti dadi panas
    Kabeh model nduweni tombol setelan sing ramah pangguna
    Persiyapan paramèter sing cukup kanggo pangguna pungkasan kanggo aplikasi liyane.Kabeh persiyapan bakal dianakaké sanajan daya mati
    Fungsi tombol-kunci ngindhari operasi sing salah lan tetep ing persiyapan
    Infrared Remote Control (opsional)
    Lampu latar biru (opsional)
    Antarmuka Modbus RS485 (opsional)
    Nyedhiyani pengontrol kanthi RH&Temp eksternal.sensor utawa external RH & Temp.kothak sensor
    Pengontrol kelembapan pemasangan tembok lan saluran liyane, deleng seri hygrostat THP/TH9-Hygro akurasi dhuwur lan pengontrol kelembapan daya dhuwur THP –Hygro16 Plug-and-Play.

  • High-power Humidity Controller,Plug-and-Play optional,Strong function with excellent performance such as Dew-proof etc.

    Kontrol Kelembapan Daya Tinggi, Plug-and-Play opsional, Fungsi sing kuat kanthi kinerja sing apik kayata tahan embun lsp.

    Dirancang kanggo ngontrol kelembapan relatif ambiance kanthi ngawasi suhu
    Gabungan sensor kelembapan lan suhu kanthi lancar kanthi kompensasi otomatis digital
    Sensor eksternal njamin koreksi pangukuran kelembapan lan suhu kanthi akurasi sing dhuwur
    Tampilan LCD backlit putih loro asor lan suhu nyata
    Bisa ngontrol humidifier / dehumidifier utawa penggemar langsung karo max.Outlet 16Amp Kab
    Loro jinis plug-and-play lan jinis dipasang ing tembok bisa dipilih
    Nyedhiyani hygrostat cerdas khusus THP-HygroPro kanthi kontrol anti jamur
    Struktur kompak kanggo aplikasi liyane
    Trep telung tombol cilik kanggo persiyapan lan operasi
    Setel titik lan mode kerja bisa prasetel
    CE-Persetujuan

  • Real time detection and control Humidity and Temperature, Factory in Beijing

    Deteksi lan kontrol wektu nyata Kelembapan lan Suhu, Pabrik ing Beijing

    Dirancang kanggo deteksi suhu lan asor relatif
    Sensor akurasi dhuwur kanthi gabungan suhu lan kelembapan relatif bebarengan karo kompensasi otomatis digital
    Desain probe sensing njaba kanggo pangukuran luwih akurat, ora ana pengaruh saka pemanasan komponen
    LCD backlit putih khusus bisa dipilih kanthi nampilake kelembapan lan suhu sing nyata
    Struktur cerdas kanggo gampang disassembly
    Nyedhiyani telung jinis tembok soyo tambah lan saluran soyo tambah, lan jinis pamisah
    Nyedhiyakake nganti rong output kontak garing kanthi saben 5amp
    Tombol operasi sing ramah kanggo persiyapan lan operasi
    Komunikasi Modbus RS485 opsional
    ZigBee nirkabel opsional
    CE-Persetujuan

  • WiFi Temperature and Humidity Monitor with LCD display, professional  network monitor

    Monitor Suhu lan Kelembapan WiFi kanthi tampilan LCD, monitor jaringan profesional

    Detektor T&RH dirancang kanggo sambungan nirkabel liwat awan
    Output wektu nyata saka T&RH utawa CO2+ T&RH
    Ethernet RJ45 utawa antarmuka WIFI opsional
    Kasedhiya & cocog kanggo jaringan ing bangunan lawas lan anyar
    Lampu 3 warna nuduhake telung kisaran siji pangukuran
    Tampilan OLED opsional
    Tembok soyo tambah lan sumber daya 24VAC/VDC
    Luwih saka 14 taun pengalaman ekspor menyang pasar global lan macem-macem aplikasi produk IAQ.
    Uga nyedhiyakake pilihan deteksi CO2 PM2.5 lan TVOC, hubungi sales kita