CO2 Sensor / Pemancar

  • F12-S8 Basic CO2 Sensor and transmitter wall mounting

    F12-S8 Sensor CO2 dhasar lan pemancar tembok soyo tambah

    Ngawasi wektu nyata konsentrasi CO2 ing udara njero ruangan.
    Sensor CO2 inframerah NDIR, fungsi kalibrasi diri, umur layanan luwih saka 10 taun.
    Deteksi suhu lan kelembapan opsional, sensor digital terintegrasi suhu lan kelembapan kanggo nyedhiyakake deteksi kanthi tliti kanthi lengkap.
    Dipasang ing tembok, sensor ing njaba probe, akurasi pangukuran luwih dhuwur.
    LCD backlit nampilake pangukuran CO2 utawa pangukuran suhu lan asor CO2 +.
    Nyedhiyakake 1 utawa 3 cara 0 ~ 10VDC /, 4 ~ 20mA, utawa 0 ~ 5VDC output analog.
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485 nggawe pangukuran luwih gampang.
    Struktur cahya, instalasi gampang.
    otentikasi CE

  • Carbon Dioxide Sensor Designed for HVAC Ventilations,School etc.

    Sensor Karbon Dioksida Dirancang kanggo Ventilasi HVAC, Sekolah lsp.

    Konsentrasi CO2 dipantau kanthi wektu nyata.
    Modul CO2 inframerah NDIR, 4 rentang opsional.
    Sensor CO2 kanthi fungsi kalibrasi dhewe, umur layanan 15 taun.
    Instalasi Metope prasaja
    Nyedhiyakake 1 output analog, voltase lan saiki sing bisa dipilih.
    0 ~ 10VDC / 4 ~ 20mA bisa disetel kanthi pilihan jumper sing prasaja.
    produk seri "L" unik Kanthi 6 indikator, nuduhake kisaran konsentrasi CO2, luwih intuisi lan trep.
    Nyedhiyakake relay 1 arah, output on/off, kanthi tombol tutul, peralatan ventilasi 1 sing bisa dikontrol.
    Dirancang kanggo HVAC, ventilasi, sistem, kantor, lan lokasi umum umum.
    Komunikasi Modbus RS485 opsional:
    Proteksi 15KV ESD, setelan alamat IP independen.
    otentikasi CE
    Nyedhiyani Pipeline, jinis, pemancar CO2, CO2 + suhu + asor
    Telu ing siji pemancar, hubungi staf sales kanggo informasi.

  • Hot Carbon Dioxide Transmitter with High Quality, 3 in 1 CO2+T+RH, Analog outputs and RS485

    Pemancar Karbon Dioksida Panas kanthi Kualitas Tinggi, 3 ing 1 CO2 + T + RH, Output Analog lan RS485

    Dirancang kanggo ngawasi wektu nyata konsentrasi CO2 lingkungan lan suhu lan asor
    Dibangun ing sensor CO2 inframerah NDIR.Fungsi self checking,
    Nggawe pemantauan CO2 luwih akurat lan dipercaya
    Modul CO2 ngluwihi umur 10 taun
    Dhuwur tliti suhu lan asor ngawasi, transmisi opsional
    Panggunaan sensor suhu lan kelembapan digital, realisasi suhu sing sampurna
    Fungsi kompensasi asor kanggo pangukuran CO2
    LCD backlit telung warna nyedhiyakake fungsi peringatan intuisi
    A macem-macem saka sudhut ukuran tembok soyo tambah kasedhiya kanggo gampang nggunakake
    Nyedhiyani opsi antarmuka komunikasi Modbus RS485
    Sumber daya 24VAC/VDC
    Standar EU, sertifikasi CE

  • NDIR CO2 Sensor Transmitter with BAC net

    NDIR CO2 Sensor Transmitter karo BAC net

    Komunikasi BACnet
    Deteksi CO 2 kanthi kisaran 0 ~ 2000ppm
    0~5000ppm/0~50000ppm sawetara dipilih
    Sensor CO2 inframerah NDIR kanthi umur luwih saka 10 taun
    Algoritma kalibrasi diri sing dipatenake
    Deteksi suhu lan kelembapan opsional
    Nyedhiyakake nganti 3xanalog linear output kanggo pangukuran
    Tampilan LCD opsional saka CO 2 lan suhu lan asor
    Sumber daya 24VAC/VDC
    Standar EU lan persetujuan CE

  • In-duct CO2 transmitter,Professional Manufacture of Carbon Dioxide and IAQ products

    Pemancar CO2 ing saluran, Pabrik Karbon Dioksida lan produk IAQ Profesional

    Deteksi karbon dioksida wektu nyata ing saluran udara
    Suhu akurasi dhuwur lan kelembapan relatif
    karo probe udara extendable menyang saluran udara
    Dilengkapi film anti banyu lan keropos ing sekitar probe sensor
    Nganti 3 output linear analog kanggo 3 pangukuran
    Antarmuka Modbus RS485 kanggo 4 pangukuran
    Nganggo utawa tanpa tampilan LCD
    CE-persetujuan

  • wall mounting CO2 transmitter with Sensor probe, high quality sensor monitor

    wall soyo tambah CO2 pemancar karo Sensor probe, kualitas dhuwur sensor monitor

    Ngawasi wektu nyata konsentrasi CO2 ing udara njero ruangan.
    Sensor CO2 inframerah NDIR, fungsi kalibrasi diri, umur layanan luwih saka 10 taun.
    Deteksi suhu lan kelembapan opsional, sensor digital terintegrasi suhu lan kelembapan kanggo nyedhiyakake deteksi kanthi tliti kanthi lengkap.
    Dipasang ing tembok, sensor ing njaba probe, akurasi pangukuran luwih dhuwur.
    LCD backlit nampilake pangukuran CO2 utawa pangukuran suhu lan asor CO2 +.
    Nyedhiyakake 1 utawa 3 cara 0 ~ 10VDC /, 4 ~ 20mA, utawa 0 ~ 5VDC output analog.
    Antarmuka komunikasi Modbus RS485 nggawe pangukuran luwih gampang.
    Struktur cahya, instalasi gampang.
    otentikasi CE

  • Smart Carbon Dioxide  Monitor with Temperature and Humidity, with PID and Relay Outputs

    Monitor Karbon Dioksida Cerdas kanthi Suhu lan Kelembapan, kanthi PID lan Relay Output

    Desain kanggo wektu nyata ngukur ambiance karbon dioksida lan suhu lan asor relatif
    Sensor CO2 inframerah NDIR ing njero karo Kalibrasi Mandiri khusus.Iki nggawe pangukuran CO2 luwih akurat lan luwih dipercaya.
    Nganti 10 taun umur sensor CO2
    Nyedhiyani siji utawa loro 0 ~ 10VDC / 4 ~ 20mA output linear kanggo CO2 utawa CO2 / temp.
    Output kontrol PID bisa dipilih kanggo pangukuran CO2
    Siji output relay pasif opsional.Bisa ngontrol penggemar utawa generator CO2.Mode kontrol gampang dipilih.
    LED 3-werna nuduhake telung kisaran tingkat CO2
    Layar OLED opsional nampilake pangukuran CO2/Temp/RH
    Weker buzzer kanggo model kontrol relay
    Antarmuka komunikasi RS485 kanthi protokol Modbus utawa BACnet
    Sumber daya 24VAC/VDC
    CE-persetujuan