Studi Kasus

  • TVOC Monitor- Office building in the high-tech park

    TVOC Monitor- Gedung kantor ing taman teknologi dhuwur

    Bangunan kantor dumunung ing taman berteknologi tinggi, ruang paling ngisor disambungake karo garasi lemah lan pawon, bangunan kantor dibutuhake kanggo ngatasi tantangan kompleks sing ana gandhengane karo TVOC wis munggah ing ndhuwur standar sing bisa ditampa sajrone wektu kerja utamane ing wayah esuk. .

    Sinau luwih lengkap
  • Healthy Living Symposium-Tongdy & WELL

    Simposium Urip Sehat-Tongdy & WELL

    Monitor kualitas udara Tongdy digabungake kanthi sampurna karo ruang interior WELL Living Lab.Data online wektu nyata nyedhiyakake data dhasar kanggo eksperimen lan riset ing WELL Living Lab ing mangsa ngarep.

    Sinau luwih lengkap
  • MSD of Tongdy are used in famous theMART

    MSD saka Tongdy digunakake ing MART sing misuwur

    theMART dianugerahi Sertifikasi Perak LEED ing 2007 lan Sertifikasi Emas LEED ing 2013. MSD saka TONGDY minangka monitor IAQ sing apik banget kanthi tingkat komersial, wis digunakake ing pirang-pirang bangunan ijo kanggo nyedhiyakake data kualitas udara njero ruangan sing dipercaya.

    Sinau luwih lengkap