Peralatan Pengujian Udara In-Duct Detektor Kualitas Udara Multi-sensor Seri PMD

Katrangan singkat:

Desain profesional lan manufaktur produk IAQ luwih saka 14 taun, ekspor jangka panjang menyang pasar global kanthi kinerja sing kuat dijamin
Modul sensor tliti dhuwur komersial sing dibangun, kanthi teknologi eksklusif, aplikasi stabil lan dipercaya jangka panjang
Nihan kelas industri lan struktur kanggo gawe marem lingkungan beda.Filter bolong sing bisa dicopot supaya gampang diresiki lan digunakake maneh
Desain inlet lan outlet tabung Pitot, tinimbang pompa udara kanggo panggunaan umur dawa
Ngatur kacepetan penggemar kanthi otomatis kanggo njamin volume hawa konstan
Nyedhiyani macem-macem antarmuka komunikasi kanggo milih lan nyambungake platform lunak ngawasi lan analisis, kanggo panyimpenan data, analisis lan comparison
Pilihan loro sumber daya, luwih trep kanggo instalasi
Sertifikat RESET
CE-Persetujuan


Pambuka Brief

Tag produk

In-Duct Air Quality Detector PMD Series

FITUR

• Detektor kualitas udara PMD-18 ing saluran dirancang khusus kanggo ngawasi kualitas udara multi-parameter ing saluran udara, Sing dipasang ing saluran angin utawa saluran udara bali.
• modul sensor dibangun ing nggunakake algoritma data paten Tongdy kang, karo struktur aluminium cast terlampir.Iki njamin stabilitas, penutupan udara lan perisai, nambah kemampuan anti-gangguan.
• Dibangun ing penggemar prewangan online gedhe, ngatur kacepetan penggemar kanthi otomatis, njamin volume online pancet lan nambah stabilitas lan umur ing digunakake long-term.
• Desain khusus tabung pitot, tinimbang mode pompa udara, adaptasi karo kecepatan angin sing luwih akeh.Supaya umure luwih suwe lan ora perlu ngganti pompa udara kanthi asring.
• Gampang kanggo ngresiki Filter bolong, bisa disassembled lan digunakake kaping pirang-pirang
• Kanthi kompensasi suhu lan kelembapan, nyuda dampak saka owah-owahan lingkungan.
• Parameter pemantauan wektu nyata: partikel (PM2.5 lan PM10), karbon dioksida (CO2), TVOC, suhu lan kelembapan udara, uga karbon monoksida utawa formaldehida opsional,.
• Mandiri ngukur suhu lan asor ing saluran udara, supaya gangguan saka sensor liyane lan ngawasi pemanasan.
• Nyedhiyani WIFI, RJ45 Ethernet, RS485 Modbus pilihan antarmuka komunikasi.Nyedhiyani sawetara pilihan protokol komunikasi.
• Sambungake menyang platform piranti lunak akuisisi / analisis data kanggo entuk panyimpenan data, perbandingan data lan analisis data.
• Data bisa diwaca lan ditampilake ing situs nganggo waos biru utawa alat operasi.
• Nggarap monitor kualitas udara njero ruangan MSD bebarengan, nganalisa kualitas udara kanthi lengkap lan akurat.Assessment kuantitatif saka polusi udara njero ruangan.
• Nggarap monitor lingkungan udara ruangan seri TF9 bebarengan kanggo mbentuk sistem pemantauan kualitas udara regional, analisis lan perawatan parsial lan lengkap.

SPESIFIKASI TEKNIS

Data Umum
Power Supply 12 ~ 28VDC / 18 ~ 27VAC utawa 100 ~ 240VAC(opsional)
Antarmuka Komunikasi Pilih salah siji ing ngisor iki
  1. RS485
RS485/RTU,9600bps 8N1(standar), 15KV pangayoman Antistatic
  1. RJ45 (Ethernet TCP)
Protokol MQTT, kustomisasi Modbus utawa Modbus TCP opsional
  1. WiFi@2.4 GHz 802.11b/g/n
Protokol MQTT, kustomisasi Modbus utawa Modbus TCP opsional
Siklus interval unggahan data Rata-rata / 60 detik
Kacepetan saluran udara sing ditrapake 2.0~15m/s
Kondisi Kerja -20 ℃ ~ 60 ℃ / 0 ~ 99% RH, (Ora ana kondensasi)
Kondisi panyimpenan 0 ℃ ~ 50 ℃ / 10 ~ 60% RH
Sakabèhé Dimensi 180X125X65.5mm
Pitot ukuran tabung 240 mm
Bobot resik 850g
Bahan cangkang materi PC
Data CO2
Sensor Non-Dispersive Infrared Detector (NDIR)
Measuring Range 02.000ppm
Resolusi Output 1 ppm
Akurasi ±50ppm + 3% maca utawa±75ppm (sing luwih gedhe)(25, 10% ~ 80% RH
partikeldata
Sensor Sensor partikel laser
Measuring Range PM2.5:0~500μg/ PM 10:0~500μg/㎥;
Ooutputnilai-nilai rata-rata obah/60 detik, rata-rata obah / 1 jam, rata-rata obah / 24 jam
Resolusi Output 0.1μg/
Titik Nol Stabilitas <2.5μg/
PM2.5Akurasi (rata-rata saben jam) <±5μg/㎥+10% maca(0~300μg/㎥ @10~30,10~60% RH
TVOCdata
Sensor Oksida logamsensor
Measuring Range 03,5 mg/m3
Resolusi Output 0,001mg/m3
Akurasi <±0,05mg / m3 + 15% saka maca(25, 10% ~ 60% RH
Temp.&Humi.data
Sensor Sensor suhu bahan celah pita, sensor kelembaban kapasitif
Kisaran suhu -20 ℃~60 ℃
Range asor relatif 0~99%RH
Resolusi Output Tsuhu: 0.01asor:0.01%RH
Akurasi ±0.5℃,3,5% RH(25 ℃, 10%~60% RH)
CO data (pilihan)
Sensor Elektrokimiasensor CO
Measuring Range 0100 ppm
Resolusi Output 0,1 ppm
Akurasi ±1 ppm+ 5%saka maca(25 ℃, 10%~60% RH)
OZON (pilihan)
Sensor ElektrokimiaOzonsensor
Measuring Range 0~2000ug∕ @20(0~2 mg/m3
Resolusi Output 2ug∕
Akurasi ±20 ug/m3+ 10%saka maca(25 ℃, 10%~60% RH)
Data HCHO (pilihan)
Sensor Sensor Formaldehida Elektrokimia
Measuring Range 0~0,6mg∕
Resolusi Output 0,001 mg∕
Akurasi ± 0,005 mg/+5% saka maca (25 ℃, 10% ~ 60% RH)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita