Monitor Kualitas Udara Dalam Ruangan Kinerja Tinggi Profesional dengan Multi-sensor CO2 TVOC PM2.5 HCHO, Kelas Komersial dengan RS485 WiFi Ethernet

Katrangan singkat:

Online nyata-wektu ndeteksi kualitas udara njero ruangan.
Pengkajian Gedung Hijau
BAS lan HVAC
Sistem Smart Home
Sistem Kontrol Udara Segar
Bangunan Sistem Rekonstruksi lan Assessment Irit Energi
Ruang kelas, kantor, ruang pameran, mall, papan umum liyane


Pambuka Brief

Tag produk

Case Study (1)
Case Study (2)

FITUR

• 24 jam online nyata-wektu ndeteksi kualitas udara njero ruangan, upload data pangukuran.
• Modul multi-sensor khusus lan inti ana ing njero, sing dirancang kanggo monitor kelas komersial.Struktur aluminium cast sing disegel kabeh njamin stabilitas deteksi lan nambah kemampuan anti-jamming.
• Ora kaya sensor partikel liyane, kanthi blower bantalan aliran gedhe lan teknologi kontrol aliran konstan otomatis, MSD nduweni stabilitas lan urip sing luwih dhuwur lan jangka panjang, mesthi luwih akurat.
• Nyedhiyakake sawetara sensor kayata PM2.5, PM10, CO2, TVOC, HCHO, Suhu lan kelembapan.
• Nggunakake teknologi paten dhewe kanggo nyilikake pengaruh saka suhu ambiance lan asor kanggo nilai diukur.
• Loro sumber daya sing bisa dipilih: 24VDC / VAC utawa 100 ~ 240VAC
• Antarmuka komunikasi opsional: Modbus RS485, WIFI, RJ45 Ethernet.
• Nyedhiyakake RS485 ekstra kanggo jinis WiFi / Ethernet kanggo ngatur utawa mriksa pangukuran.
• Dering cahya telung werna sing nuduhake tingkat kualitas udara njero ruangan sing beda.Dering cahya bisa dipateni.
• Ceiling soyo tambah lan tembok soyo tambah katon tasteful ing gaya hiasan beda.
• struktur prasaja lan instalasi, nggawe langit-langit gampang soyo tambah gampang lan trep.
• RESET disertifikasi minangka monitor kelas B kanggo Assessment lan Sertifikasi Bangunan Ijo.
• Swara 15-taun pengalaman ing desain produk IAQ lan produksi, abundantly Applied ing pasar Eropah lan Amérika, teknologi diwasa, laku Manufaktur apik lan kualitas dhuwur menthekake.

SPESIFIKASI TEKNIS

Umum data

Parameter Deteksi (maks.) PM2.5/PM10, CO2, TVOC, Suhu & RH, HCHO
 Output (Opsional) .RS485 (Modbus RTU utawa BACnet MSTP).RJ45/TCP (Ethernet) karo antarmuka RS485 ekstra.WiFi @2.4 GHz 802.11b/g/n karo antarmuka RS485 ekstra
Lingkungan Operasi Suhu: 0 ~ 50 ℃ (32 ~ 122 ℉) Kelembapan: 0 ~ 90% RH
 Kahanan Panyimpenan -10~50 ℃ (14 ~ 122℉)/0~90%RH (Ora ana kondensasi)
 Power Supply 12 ~ 28VDC / 18 ~ 27VAC utawa 100 ~ 240VAC
 Sakabèhé Dimensi 130mm(L)×130mm(W)×45mm (H) 7.70in(L)×6.10in(W)×2.40in(H)
 konsumsi daya  Rata-rata 1.9w (24V) 4.5w(230V)
 Bahan Shell & IP Level  Bahan tahan api PC/ABS / IP20
Standar Sertifikasi  CE, FCC, ICE

PM2.5/PM10 data

 Sensor  Sensor partikel laser, metode hamburan cahya
 Measuring Range  PM2.5: 0~500μg/m3 PM10: 0~800μg/m3
 Resolusi Output  0,1 μg / m3
 Titik Nol Stabilitas  ± 3 μg / m3
 Akurasi (PM2.5)  10% maca (0~300μg/m3@25℃, 10%~60%RH)

Data CO2

Sensor Non-Dispersive Infrared Detector (NDIR)
 Measuring Range  0~5.000 ppm
 Resolusi Output  1 ppm
 Akurasi ± 50ppm + 3% saka maca (25 ℃, 10% ~ 60% RH)

Data Suhu lan Kelembapan

 Sensor Dhuwur tliti digital terintegrasi suhu lan asor sensor
Measuring Range Suhu︰-20~60 ℃ (-4~140℉) Kelembapan︰0~99%RH
Resolusi Output Suhu︰0,01 ℃ (32,01 ℉) Kelembapan︰0,01%RH
 Akurasi Suhu︰<±0.6℃ @25℃ (77℉) Kelembapan︰<±4.0%RH (20%~80%RH)

Data TVOC

Sensor Sensor gas oksida logam
Measuring Range 0~3,5mg/m3
Resolusi Output 0,001mg/m3
 Akurasi ± 0,05mg+10% maca (0~2mg/m3 @25℃, 10%~60%RH)

Data HCHO

Sensor Sensor Formaldehida Elektrokimia
Measuring Range 0~0,6 mg/m3
Resolusi Output 0,001 mg ∕㎥
Akurasi ± 0,005mg/㎥+5% saka maca (25℃, 10%~60%RH)

DIMENSI

Indoor-Air-Quality-Monitor-1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita