Tongdy Healthy Living Symposium–Air decoding WELL Living Lab(China) Acara Khusus

news (2)

Tanggal 7 Juli, acara khusus "Simposium Urip Sehat" dianakake ing WELL Living Lab (China) sing mentas dibukak.Acara kasebut diselenggarakake bebarengan dening Delos lan Tongdy Sensing Technology Corporation.

Ing telung taun kepungkur, "Simposium Urip Sehat" wis ngundang para ahli ing industri bangunan lan ilmu kesehatan kanggo ijol-ijolan lan nuduhake ide maju.Delos minangka pimpinan kesehatan global kanthi misi kanggo ningkatake kesehatan lan kesejahteraan ing papan sing kita manggon, kerja, sinau, lan dolanan, terus mimpin arah urip sing sehat, lan menehi kontribusi kanggo ningkatake kesejahteraan manungsa.
news (4)

news (5)

Minangka co-organizer acara iki, ing babagan monitor kualitas udara njero ruangan lan analisis data, Tongdy Sensing wis obrolan loropaken karo ahli lan partners ing deteksi kualitas udhara bangunan ijo lan sehat.

Tongdy wis fokus ing monitor kualitas udhara wiwit 2005. Kanthi pengalaman sugih 16 taun, Tongdy minangka pakar profesional ing industri iki kanthi reputasi apik.Lan saiki Tongdy wis dadi pionir industri kanthi teknologi sing unggul sawise ngalami kontrol kualitas sing ketat lan aplikasi ing situs jangka panjang.
news (10)

Kanthi terus-terusan ngumpulake jumlah data kualitas udara nyata-nyata ing macem-macem kamar WELL Living Lab, Tongdy mbantu nyedhiyakake data kualitas udara online lan jangka panjang.Well Living Lab bisa mbandhingake lan nganalisa saben paramèter udara kalebu PM2.5, PM10, TVOC, CO2, O3, CO, Suhu lan Kelembapan Relatif, sing penting banget kanggo riset Delos ing mangsa ngarep ing babagan bangunan ijo lan kesehatan urip sing lestari.
news (5)

Ing acara iki, Ibu Snow, Presiden Delos China, ngaturake pidato pambuka liwat video jarak adoh saka New York.Dheweke kandha: "Lab Well Living (China) wis direncanakake kanggo miwiti konstruksi ing 2017. Ing wiwitan, ngadhepi akeh kesulitan lan tantangan.Pungkasan, Well Living Lab beroperasi ing taun 2020 kanthi ngatasi kesulitan teknologi.Aku ngucapake matur nuwun kanggo kerja keras para rekan kerja lan dedikasi mitra kaya Tongdy Sensing Technology.Salajengipun, kula ngaturaken maturnuwun dhumateng panjenengan sedaya ingkang sampun nyengkuyung kanthi jangka panjang dhateng Delos lan WELL Living Lab (China) .Kita kanthi tulus ngarep-arep supaya luwih akeh wong sing melu lan berjuang kanggo misi urip sehat.
news (6)
Wakil sing hadir Ms.Tian Qing, atas jenenge Tongdy, uga ngucapake salam sing tulus lan sambutan sing apik kanggo para tamu.Ing wektu sing padha, dheweke uga ujar manawa "Tongdy" bakal tansah setya marang misi urip sehat, kerja sama karo mitra kanggo menehi kontribusi ing China Sehat 2030.
news (7)
Shi Xuan, Wakil Presiden Senior Delos China, ngenalake proses konstruksi, infrastruktur lan arah riset WELL Living Lab (China).Dheweke ngarep-arep supaya bisa narik kawigaten lan semangat masarakat kanggo urip sehat liwat eksplorasi terus-terusan, lan golek wates lan wilayah anyar ing bidang kesehatan urip.
news (9)
Ms. Mei Xu, Wakil Presiden IWBI Asia, nuduhake rincian teknis WELL Living Lab (China).Dheweke menehi interpretasi teknis saka WELL Living Lab (China) sing digabungake karo Sepuluh Konsep Standar Bangunan Sehat WELL (Udara, Banyu, Nutrisi, Cahya, Gerakan, Kenyamanan Termal, Lingkungan Akustik, Material, Spiritual, lan Komunitas).
news (11)
Ms.Tian Qing, Wakil saiki Tongdy, nuduhake akeh informasi babagan cara kerja data kualitas udara babagan hemat energi, pemurnian lan kontrol online saka aspek monitor lan pengontrol udara Tongdy, skenario aplikasi lan analisis data.Dheweke uga nuduhake aplikasi monitor udara ing WELL Living Lab.
Sawise konferensi kasebut, para peserta seneng ngunjungi sawetara area mbukak WELL Living Lab lan laboratorium puteran 360 derajat sing unik ing atap bangunan kasebut.
news (1)
news (8)
Monitor kualitas udara Tongdy digabungake kanthi sampurna karo ruang interior WELL Living Lab.Data online wektu nyata sing diwenehake bakal nyedhiyakake data dhasar kanggo eksperimen lan riset ing WELL Living Lab ing mangsa ngarep.
Tongdy lan WELL bakal terus mlaku-mlaku kanthi bahu, kita percaya yen upaya bebarengan kanggo nggayuh urip sing sehat bakal entuk prestasi gedhe lan ngasilake asil sing seger.
news (12)


Wektu kirim: Jul-14-2021