Restoran pertama ing donya sing entuk RESET® Air…

Extract saka RESET

Sewickley Tavern, restoran pertama ing donya sing entuk Sertifikasi Udara RESET® kanggo Interior Inti & Shell lan Komersial!

 width=

Pamilik restoran wiwitane bisa tahan apa sing dianggep minangka biaya prohibitive teknologi anyar sing dibutuhake kanggo nggawe bangunan "performing dhuwur", nanging tim kreatif sing tanggung jawab kanggo restoran pertama ing donya sing entuk RESET CI lan CS mikir liyane.

Ventilasi, filtrasi, sensor lan teknologi ngawasi sing ditingkatake bisa ditambah kanthi mung mundhak biaya pecahan nalika nggedhekake asil kinerja bangunan.Lan tambah manungsa waé umum sing sertifikasi RESET wis kui, bisa mbukak munggah saluran pendanaan sing durung ana sadurunge, apa liwat pemerintah, LSM, utawa malah pelanggan melu.” nyatakakeNathan St Germainsaka Studio St Germain, tenan arsitektur-menang penghargaan konco crita sukses Sewickley Tavern.

RESET Air minangka program sertifikasi bangunan berbasis sensor pisanan ing donya ing ngendi kualitas udara (AQ) terus dipantau lan diukur kanthi wektu nyata.

Nguber iku ora kanggo Mesem atine!

Kanggo nggayuh apa sing wis diterangake minangka program sertifikasi kualitas udara lan data sing paling lengkap ing donya, tim proyek kudu setya nindakake upaya bebarengan kanggo kerja sama karo macem-macem pemangku kepentingan kalebu pemilik bangunan, tim operasi lan pangopènan, lan para penghuni.Iku tegese bisa collaboratively kanggo pangopènan lan care saka hardware, lunak, operasi bangunan lan nggawe prasetya kanggo luwih ngembangaken pendidikan sing ngubengi kualitas data lan lingkungan dibangun.

 width=

"Mikir RESET minangka sarana kanggo misahake rong bagean saka persamaan kualitas udara.Ing tangan siji, sampeyan duwe sistem pangiriman mechanical lan udhara bangunan dhewe, nggawa udhara ruangan, nyaring, dadi panas lan cooling lan ngirim menyang spasi njero ruangan;iku "paru-paru" bangunan.Ing sisih liya, sampeyan duwe kabeh ruang interior, kebak penghuni, nyewo, pengunjung utawa babagan keramahan, mangan lan staf.Ing papan kasebut, akeh kualitas udhara njero ruangan minangka akibat saka prilaku penghuni lan langsung ana gandhengane karo kegiatan sing ditindakake para penghuni. Apa iku masak, ngobong lilin, ngrokok utawa nggunakake bahan kimia kanggo ngresiki, aktivitas sing manggoni bisa mbongkar kabeh, kualitas udara paling apik sing teka saka sistem mekanik inti.Duwe kemampuan kanggo decouple rong bagéan saka persamaan punika genius konco RESET Air;iku njlentrehake tanpa mangu-mangu ing ngendi masalah kualitas udhara sing asale supaya pangaturan sing tepat bisa ditindakake kanthi efisien.Sejatine, mbusak "driji-nuding" sing ngepung akeh penyewa bangunan lan tim O + M.Anjanet Green, Direktur Pengembangan Standar lan co-penulis Standar RESET.

Sertifikasi ditrapake kanggo ruang njero ruangan (interior komersial) utawa kanggo sistem ventilasi bangunan (inti lan cangkang).Biasane, tim proyek milih siji utawa opsi sertifikasi liyane sing cocog karo kahanan lan tipologi bangunan.Nanging tim Sewickley Tavern ngupayakake apa wae sing dikarepake, sing durung nate ditindakake proyek liyane….

Entuk sertifikasi kanggo ruang interior (CI) utawa kanggo inti lan cangkang (CS) minangka usaha utama dhewe,” ujareIjo.“Ora ana proyèk liya sing tau nglakokaké apa sing bakal ditindakake proyek Sewickley Tavern.

Lan iki kanggo nggayuh sertifikasi CI lan CS dadi tipologi restoran pertama ing donya sing entuk penghargaan kasebut.

Proyek sing ngupaya sertifikasi Udara RESET, kudu njaga tingkat ambang sajrone periode telung sasi, sing diarani fase Audit Data.Fase iki minangka kunci kanggo sukses proyek lan sebagian, minangka kesempatan kanggo mriksa lan netepake sistem mekanik, desain filtrasi udara lan peralatan ventilasi kanggo ngenali masalah kualitas udara.

Kanggo Sewickley Tavern, dheweke kudu nyukupi syarat kanggo sistem mekanik inti lan uga interior sing beda banget ing ambang lan cara monitor kudu dipasang.

Ing wektu sing paling apik, nginstal peralatan khusus bisa uga duwe tantangan.Kanthi pandemi COVID, kita ngalami telat sing ora dikarepke kanthi tugas rutin ing kabeh rantai pasokan.Nanging kanthi ketekunan sethithik, kita ngrampungake proyek kasebut.Yen bisa kanggo restoran cilik lan mandiri sajrone pandemi, mula bisa uga kanggo tipologi apa wae, kapan wae.” ujareSt Germain.

Sanajan ana wektu tundha sing ora dikarepake, gangguan kasebut dadi wawasan sing migunani kanggo mbantu ngetrapake keahlian tim ing lapangan lan miwiti fase audit data tanggal 11 Februari 2020.

Kanggo lulus kritéria kinerja Interiors Komersial, proyek kasebut kudu memenuhi ambang kualitas udara ing ngisor iki:

 width=

Kanggo lulus kritéria kinerja Inti & Shell, proyek kasebut kudu memenuhi ambang kualitas udara:

 width=

Cathetan khusus yaiku syarat RESET sing mbutuhake pemantauan terus-terusan suhu lan kelembapan minangka bagean saka kritéria sertifikasi.Nalika ora ana batesan kanggo loro pratondho kasebut, ing jaman SARS-CoV-2 ing ngendi riset nuduhake korélasi antara kelangsungan virus lan kahanan hawa sing adhem lan garing, kanthi maca suhu lan kelembapan sing rinci, menit saben menit, wis dadi pusat. menyang rencana perlindungan virus apa wae.

Ngerti manawa virus iki luwih seneng hawa sing adhem lan garing, mula kita kudu nonton metrik kasebut kanthi fokus sing ora owah;Iki minangka bagean penting saka rencana kualitas udara sing sehat lan apa wae sing bisa kita lakoni kanggo nyegah panyebaran utawa panyebaran virus kudu digunakake.nambahiIjo.

Nanging Sertifikasi RESET ora mandheg ing ambang udara.Luwih saka etos RESET, yaiku kualitas data sing padha karo sukses.Tekan tingkat sukses kasebut tegese proyek kaya Sewickley Tavern ora mung kudu nyukupi kritéria panyebaran ngawasi sing ketat nanging kudu ngirim data kualitas kaya sing dibuktekake dening audit pihak katelu, sawijining fitur perlindungan sing unik kanggo program RESET.

"Aku ora mikir akeh wong sing ngerti pentinge data sing ditangani dening sumber sing sah.Ing wektu sing nduweni lan manggoni padha pengin ngerti carane bangunan performs, iku nggegirisi carane sawetara bangunan sing nutul menyang data bangunan lan mesthekake validitas lan aksesibilitas liwat sumber dipercaya.Kanthi Standar RESET, panyedhiya data sing akreditasi wajib lan kudu diaudit sawayah-wayah.AUROS360, persimpangan antarane ilmu bangunan lan ilmu data, teknologi kinerja bangunan, ana kanggo nggambar jalur netral biaya menyang nol energi siap lan kualitas udara njero ruangan kelas donya.Minangka platform data RESET Accredited, kita bangga nambah Sewickley Taverns menyang portofolio proyek kita setya integritas data lan aksesibilitas.ngandikaBeth Eckenrode, Co-pendiri, AUROS Group.

Proyèk iki wis nyedhiyani sinau invaluable kanggo ngrancang bangunan "RESET-siap".Standar RESET minangka komponen utama saka Program Kinerja Tinggi perusahaan kita, lan proyek iki wis nguatake tim kita kanthi pengalaman lan kawruh langsung kanggo ngupayakake kanthi yakin ing proyek sing bakal teka.” tambaheSt.Germain.

Sawise panyebaran sukses lan periode kinerja data, upaya proyek kasebut dadi puncak prestasi sertifikasi CI ing tanggal 7 Mei 2020 lan sertifikasi CS tanggal 1 September 2020.

Kita wiwitane milih RESET kanggo proyek iki amarga iki minangka pilihan logis, praktik paling apik kanggo ngawasi kualitas udara lan data energi.Kita ora nate ngira manawa bakal kena pandemi lan keprihatinan babagan kualitas udara njero ruangan bakal dadi fokus saben pemilik bisnis sing bakal maju.Dadi kita ora sengaja entuk lompat ing pasar liyane.Kita wis duwe sawetara wulan data kualitas udara lan sertifikasi RESET amarga masyarakat mbukak maneh.Dadi klien kita saiki duwe bukti adhedhasar data manawa restoran luwih aman kanggo karyawan lan pelanggan.” ujareSt.Germain.

Sertifikasi RESET iki nuduhake marang donya carane bisa digayuh bangunan restoran kanthi kinerja dhuwur.Kabeh sing dibutuhake yaiku komitmen, informasi, lan tumindak.Saiki, Sewickley Tavern nyedhiyakake kualitas udara paling apik sing bisa ditawakake restoran, bebarengan karo lingkungan sing hemat energi, nyaman, lan sensitif akustik.Sing menehi kauntungan sing unik lan kompetitif kanggo pasar pasca-pandemi.

 width=

Artikel nyata:

Ambegan jero: Sewickley Tavern ngunggahake bar kanggo hawa njero ruangan…

Informasi Proyek:

Jeneng: Sewickley Tavern

Tipe: Restaurant;Hospitality

Panggonan: Sewickley, Pennsylvania

Owner: Sewickley Tavern, LLC

Area Sertifikasi: 3731 sq.ft (346.6 sq.m)

Tanggal Sertifikasi: Interior Komersial: 7 Mei 2020 Inti & Shell: 1 September 2020

Standar RESET (s) Ditrapake: Sertifikasi Udara RESET kanggo Interior Komersial v2.0, Sertifikasi Udara RESET kanggo Inti & Shell, v2.0.

RESET AP: Nathan St Germain, Studio St Germain

RESET Monitor Terakreditasi: Tongdy PMD-1838C, TF93-10010-QLC, MSD 1838C

RESET Panyedhiya Data Akreditasi: Auros Group AUROS360


Babagan Standar Bangunan Udara RESET®

RESET Air minangka standar bangunan lan program sertifikasi adhedhasar sensor, adhedhasar kinerja lan program sertifikasi pertama ing donya ing ngendi hawa njero ruangan diukur lan dilapurake nggunakake pemantauan terus-terusan.Standar Udara RESET kasusun saka seri standar lengkap sing njlentrehake syarat khusus kanggo kinerja, penyebaran, instalasi lan pangopènan piranti ngawasi, metodologi pitungan analisis data lan protokol kanggo komunikasi data.Supaya diakoni minangka RESET Air Certified, bangunan lan interior kudu konsisten njaga ambang kualitas udara njero ruangan.

www.reset.build

Babagan Studio St Germain

Studio St.Germain minangka perusahaan arsitektur sing menang penghargaan kanthi spesialisasi ing desain lan layanan kinerja dhuwur kanggo macem-macem aplikasi komersial lan omah.Negesake prinsip bangunan sing lestari, nawakake macem-macem pilihan kanggo klien sing ngormati kinerja bangunan kaya desain, kalebu Program Kinerja Tinggi.Studio St.Germain dumunung ing Sewickley, Pennsylvania.Informasi liyane kasedhiya ing www.studiostgermain.com.


Wektu kirim: Oct-27-2020